2777
2789
خب من الان اونطوری ام.خوش ب حالم نیس.همیشه ضرر میکنم

چرا؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه خون گرم و مهربون بودم خیلی تو جمع جذابم ولی چه فایده اتفاقا نود درصد ادن ها تقص و خودخواه ه ...

به  عنوان یک عدد خونگرم و مهربون و اجتماعی تایید میکنم👌🏻

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

من اگ تو یه اتاق با ۵۰نفر باشم همون ۵ دقیقه اول با ۴۹تا دوست میشم بعدش میگردم ببینم اون یه نفر دردش ...

پس حتما تا الان کلی دوست و رفیق داری 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

قریونت بیا رفیق شیم شاید قدر همو بدونیمخخخ

قبل از تجربه ام در نی نی سایت میپذیرفتم 

اما اینجا با یه نفر دوست شدم و گذاشت تو کاسه ام 

فهمیدم خیلی جاها نباید راحت دوست شد .مجازی که اصلا 😂

مهربونها همیشه دوست همه اند

چطوری روابطت‌ خوبه وقتی طرف زیادی مغروره چطوری باهاش دوست میشی ؟

من خودم مغرورم   ولی مهربون 

میدونی مغرور مهربون ینی کی؟    ینی کسی ک اعتماد بنفس داره  خودکم بین نیست       احساس میکنم اعتماد بنفسم آدما رو جذب میکنه    وقتی باهاشون حرف میزنم از جنبه های خوب و صفت های خوبشون برا خودشون رونمایی میکنم    بیجهت از کسی تعریف نمیکنم ولی هر آدمی خصوصیات خوبی داره درونش ک شاید خودش بهش پی نبرده من اونا رو براش یادآوری میکنم    هیچکس هم نیست ک بگه من خوشم نمیاد کسی ازم تعریف کنه

کلا نیمه پر وجود آدما رو ب خودشون نشون میدم 

اینجوری حس خوب میگیرن ازم و دوس دارن باهام دردودل کنن یا مشورت بگیرن یا دوستم باشن

قبل از تجربه ام در نی نی سایت میپذیرفتم اما اینجا با یه نفر دوست شدم و گذاشت تو کاسه ام فهمیدم خیلی ...

شوخی کردم 

منم به مجازی اعتماد ندارم 

یعنی راستش یه مدت کلا دیکه دوست جدید رو بر ا خودم قدغن کردم

گفتم بسه دیگه 

این قبلی ها مثلا چه گلی به سرت زدن

بس که حسود دیدم

وحشتناک 

شایدم شانس من این طور بوده

شوخی کردم منم به مجازی اعتماد ندارم یعنی راستش یه مدت کلا دیکه دوست جدید رو بر ا خودم قدغن کردمگفتم ...

مهربونها دنیا رو سخت تر میگذرونند 

خوبه که با آگاهی تصمیم میگیری