2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 26 پست
ضمن اینکه بلوغ زودرس ب زیر ۸ سال گفته میشه،الان مو دربیاره ممکنه سال بعد سینه رشد کنه و حدود ۱۱ سالگ ...

خیلی ازت ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما،وای استرس گرفتم

بالاخره دارویی برای درمانش هست نگران نباش عزیزم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
موی ضخیمو تیره؟ اگه نه کرکی هست چیزی نیست من دخترم از اول تولدش هم داشت بردم دکتر گفت اگه از اول بود ...

ببینید وقتی دنیااومد خیلی کرکی بود،الان مشکی مشکی نیست موی نازک معمولیه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من پسرم زیر بغلش چندتامو دراومد سال قبل۹ساله بود بردم دکتر غدد همه آزمایشا رو براش نوشت اوکی ود عکس ...

انشاالله که نشانه های بلوغ نباشه برای دخترمنم الان دیدم خیلی ناراحت شدم

حتما میبرمش،چونامروز مطب هاتعطیله نگران شدم خیلی

غدد کودک ببر 

ازمایش و سونو و عکس مچ دست میده دختر من از ۹ شروع شد بردم اما همه چی اکی بود و زیر نظر موند 

چند بار حجامت کردم علایم خوابید 

اولین علامت بلوغ زودرس رشد سینه و جووونه زدنش هست که بچه یک تا دوسال بعد پریود میشه 

نگران نباش اما حتما زیر نظر ببر 

دکتر بمن گفت بره ورزش حتما پروتئین سبزیجات و میوه بده تخم مرغ بده بهش تحرک خیلی مهمه و اینکه زینگ بهش نمیدم بلوغ زودرس میاره 

حداروشکر دختر من الان ۱۲ سالشه شروع شده اما هنوز پریود نشده دیگه همه چی طبیعی پیش رفت 

فعلا امضا ندارم
غدد کودک ببر ازمایش و سونو و عکس مچ دست میده دختر من از ۹ شروع شد بردم اما همه چی اکی بود و زیر نظر ...

ممنونم که کمکم کردید عزیزم،حتما زیرنظر دکترمیبرمش