یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دیرغپز سر هیچ و پوچ بیچاره پارتنرم که با هزار بدبختی به خاطر من ساعت پنج صبح پاشده بود روبستم به فحش و ...الان که از دیروز بهم پیام نداده مث چی پشیمونم اما چیکار کنم .. خدا کمکم کنه که منو ببخشه و برگرده... دعام کنین که از دیروز ده سال پیر شدم
لایک کردم برای امضاتون. دقیقا ما خدا و اهل بیت رو داریم که بزرگترین و بالاترین پناهگاهمون هستن. با خدا و اهل بیت هم پوچی و افسردگی نباید معنایی داشته باشه در زندگیمون.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ما خدا و اهل بیت رو داریم که بزرگترین و بالاترین پناهگاهمون هستن. با خدا و اهل بیت هم پوچی و افسردگی نباید معنایی داشته باشه در زندگیمون.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دقیقا ما خدا و اهل بیت رو داریم که بزرگترین و بالاترین پناهگاهمون هستن. با خدا و اهل بیت هم پوچی و افسردگی نباید معنایی داشته باشه در زندگیمون.
میدونی عزیزم این روزا خیلی ناامیدم می دونم ناامیدی گناهه اما حس پوچی دارم به هیچ آرزویی نرسیدم همون ...
منم نابینا هستم شرایط زندگیم سخته. ولی با نا امیدی که کار درست نمیشه. تاپیکم با عنوان خدای پاک و سبحان رو حتما بخونین. خدا سرچشمه همه خوبیهاست و پاک و سبحانه و فقط برای بندگانش خوبی میخواد.