2777
2789

باتوجه به اینکه دستم خالیه گفتم یه تومن بش بدم چون خاله م که مادرشوهرشه همینقد داده مادرم که نمیگه چقد داده.

ولی خواهرم از اوناست که نقد بدی یا کارت به کارت کنی الساعه بهت پس میده. رااااضی نمیشه.

من گفتم سیسمونی نخرم حداقل پول به دردش میخوره. تجربه خرید سیسمونی هم ندارم مجردم😂❤شما بگید چی بگیرم. البته شاید بگید دیر شده ولی بچش نارس بود و بستری بود بچه. بعد از چندین سال خدا بشون داده

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پس میده خو بهش بگو هدیس

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
اره بابا برمیگردونه

پس عزیزم چیزایی بخر که به دردش بخوره

الان دیگه فصل گرما یک ماه دیگه تمومه

با توجه به سایز بچه برای فصل پاییز لباس گرم براش بگیر

میتونی با مقدار پولی که داری یا یکی دو دست لباس خوشگل بگیری یا یک دست لباس و یه اسباب بازی

آهان راستی یه کار دیگه هم میتونی بکنی، یه کوله پشتی کوچولو بگیری لباس رو داخل کوله پشتی بزاری 

پس عزیزم چیزایی بخر که به دردش بخورهالان دیگه فصل گرما یک ماه دیگه تمومهبا توجه به سایز بچه برای فصل ...

آخه من تجربه خرید لباس بچه ندارم بعد چون بچه نارسه خیلی ریزه میگم سایزش نباشه یا جنسش خوب نباشه بعد تازه ما شهرمون کوچیکه به اونصورت چیزای مرغوبی نداره. سیسمونیا هم که گرون

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

آخه من تجربه خرید لباس بچه ندارم بعد چون بچه نارسه خیلی ریزه میگم سایزش نباشه یا جنسش خوب نباشه بعد ...

انیستا داری برات پیج بفرستم؟

خب سایز خیلی مشکلی نداره مثلا من برای بچه ی دوستم لباس یک سالگی کادو بردم. وقتی یک سالش بشه تنش میکنه حالا اگه ریز باشه مثلا ۱سال و نیمه بشه تنش میکنه ولی اگه درشت باشه ممکنه تو ۱۰ ماهگی اندازش باشه

شما هم مثلا میتونی سایز ۲،۳ بخری الان چند ماهشه؟؟