2777
2789

روزی چند ساعت با بچه هاتون بازی میکنیدو وقت میگزرونین؟من پسرم بیدار میشه صبح صبونشو میخوره البته با کارتون یه ساعتی کارتون میبینه یکم میره خونه مامانم بعد میاد ناهار میدمو دوباره کارتون میبینه یا بازی میکنه که اونم همش بامن تنهایی بازی نمیکنه میخوابه و غروبم میریم بیرون یا خونه مادربزرگش .دلم میخواد بیشتر خودش بازی کنه ولش کنم همش کارتون میبینه یا غرر میزنه که باید باهام بازی کنی واقعا موندم چه کنم 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

دقیقا همین بود پسرم

تاااااا وقتی باردار شدم

ناخودآگاه من که اذیت بودم، تو روز می‌دیدم گاهی خودش با خودش بازی می‌کنه...

از روزی که زایمان کردم، خیییییلی کم گیر میده بیا بازی کن باهام. فقط موقع شیر دادن کوچیکه، کتاب میاره بخونم...

الان ۴۰ روزه. پسرمم ۵ سالش تازه پر شده

دقیقا همین بود پسرمتاااااا وقتی باردار شدمناخودآگاه من که اذیت بودم، تو روز می‌دیدم گاهی خودش با خود ...

منم باردارم ولی اصلا خودش بازی نمیکنه خودشو سرگرم نمیکنه واقعا گاهی میمونم چیکار کنم اخه چه بازیکنم باهاش ‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی من هم بیشتر وقتش کنار منه .ولی در روز حداقل سه ساعتی خودش بازی می کنه.تو حیاط شن بازی می کنه.ی ...

پسرمن اصلا نمیره تو اتاقش بازی کنه میاره میریزه تو سالن اونم همش گیر میده تو باید باهام بازی کنی شما خودت چقدر بازی میکنی باهاش

پسرمن اصلا نمیره تو اتاقش بازی کنه میاره میریزه تو سالن اونم همش گیر میده تو باید باهام بازی کنی شما ...

روزی دو ساعت .

بیشتر سعی می کنم تو کار هایی ک انجام میدم مشارکتش بدم ک حوصله اش سر نره