2777
2789
عنوان

شوهرای شمام انقد بچننن

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 46 پست
😂😂😂خوششون میاد انگار آدم بهشون میگه نینی و بچه

بخدا چن روز پیش اشک میریخت میگف دیگ بهم محبت نمیکنی یعنی دوسم نداری؟🤦🏿‍♀️حالا من اگ یکم برم توو قیافه براش و ناراحت بشم ازش میگ ها چیه باز پررو شدی بازم دختر بدی شدی ها

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من ۵۰ سالشه پنج شنبه وجمعه ها میره کوه وقتی برمیگرده مثل بچه ها مياد باذوق فراوان عکس وفیلم هاش رو نشون میده 😆🤪😮‍💨😮‍💨😮‍💨

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید
😂😂😂دارم ب این مرحله میرسم

من تو گوشیم اسمشو عوض کرده بودم گذاشته بودم پرنسسعلی بعد یه روز دید اومد عوضش کرد گذاشت عشق ابدی

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

راستش مردی که اعتماد به نفس نداره اینجوره و نامزد منم اینجوره و من داعمن حالشو میگیرم

وای نه اینا عقلشون بچس باید ناز نازی کنی  

بنظر من خب واسه همه اینطور نیستن فقط برای خانوماشون ابنجوری آن و اگه ما بهشون اون حسی ک میخان رو ندیم از یکی دیگه طلب میکنن و دنبال توجه میشن 

شوهر من ۵۰ سالشه پنج شنبه وجمعه ها میره کوه وقتی برمیگرده مثل بچه ها مياد باذوق فراوان عکس وفیلم هاش ...

عزیزززززم😂🥺🥺🥺🥺

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

شوهر من خیلی به خودش میرسه واقعا از هر نظر عالیه مثلا از حموم میاد بیرون جلوی آینه عضلات بازوش سیکس پکاشو نشون میده همون لحظه عکس میگیره خب منم واقعا نمیتونم دروغ بگم میگم عالیه اصلا همون لحظه میرم بغلش 😁😁😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بخدا چن روز پیش اشک میریخت میگف دیگ بهم محبت نمیکنی یعنی دوسم نداری؟🤦🏿‍♀️حالا من اگ یکم برم توو قی ...

😂😂😂ای جان 

من انقد همیشه برون گرام و پر انرژی ام و از سر و کولر بالا میرم یکم ک حال ندارم یا برم تو قیافه میشینه غصه میخوره میکه دیگه منو نمیخای😂

بیرون از خونه مجبورن قوی و بدون نقص باشنتو خونه و پیش زن شون روحیه لطیف و نیاز به توجه و محبت شونو ن ...

دقیقا منم همینو میگم 

اره منم کمش نمیزارم مبخورمش 😂😂