2777
2789
عنوان

اونایی که پروتئین مو انجام دادن یه سوال لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 20 پست
اره فقط یه تیکه است و اینکه من دیشب ریشه گیری مردم به خودشم گفتم گفت مشکلی نداره حالا همش میگم نکنه ...

شاید همون رنگت که خورده کف سرت یه ذره سوزش پیدا کرده،چیزی نیست به پروتیینت ربط نداره

نه دیگه همونو میگم روزای اول عین ابریشمه به مرور دیگه خشکتر میشه،برای من که موهام خشک بود اینطور شد، ...

پس بی فایدس... من موهام با دکلره خراب شد ارایشگر گفت پروتیینه کن شوهرم میگه بی فایدس باید کوتاه کنی دوباره رشد کنه ولی هرطور خودت دوس داری ...

میترسم هزینه کنم بازم فرقی نکنه 

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه کش نمیاد ، وز شده خشک شده میره لای هم شونه زدنش مکافات شده ..پوک و سبک شده

ببین بهتر از قبل میشه موهایی که خشک و وزن ولی نیاز به تمدید زود به زود داره چون پروتیین مثل کراتین ماندگاری خیلی بالاییم نداره.ولی خب راه اساسیش کوتاهیه من همش پروتتین میکردم میدیدم از اساس مو خوب نمیشه که برای همین کوتاهش کردم کامل،الان تا شونم اومده.باز ببین اگه دلت نمیاد کوتاه کنی یه بار امتحان کن پروتیینو بعدا دیدی دلخواهت نیست بعد از یه مدت که اثرش رفت کوتاه کن

ببین بهتر از قبل میشه موهایی که خشک و وزن ولی نیاز به تمدید زود به زود داره چون پروتیین مثل کراتین م ...

اره چون دلم نیس کوتاه کنم گفتم یه امتحان بکنم هی دل دل میکنم‌...

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋