2777
2789

الان پروتین کردم تمام شده ولی یه قسمت کف سرم میسوزه یهو نگران شدم نمیدونم به خاطر مواد یا سشوار نگرانم کسی اینطوری شده فقطم به قسمته نمیدونم سوخته چه کار کنم 

موادش خورده به سرت احتمالا 

یا اتو دمای بالا بخار و زده به پوست سر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم یه سوال از پروتئینه دارم ، موهامو مش کردم وز و پوک شده پروتئین کنم فایده داره یا باید کوتاهشون کنم ..پروتئینه مورو واقعا احیا میکنه یا الکیه

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما احساس سوختگی بعدش نداشتی

نه خب بستگی به کسی که انجام داده داره مثلا مواد رو به کف سرت زده باشه یا نزدیک به کف سر،یا شایدم حرارت سشوار یا اتوی مو اذیتت کرده،هر کدومم باشه خوب میشه چند روز دیگه،پروتین و بوتاکس مثل کراتین نیستن خیلی خطرناک باشن

منم یه سوال از پروتئینه دارم ، موهامو مش کردم وز و پوک شده پروتئین کنم فایده داره یا باید کوتاهشون ک ...

من انجام دادم ۶ ماه اثرش روموهام بود به شرط مراقبت البته

برای من عالی بود موهام جون گرفت ضخیم شد و لخت

ببین من کردم موقتیه دیگه چند بار بشوری از بین میره کامل

از بین رفتنش مهم نیست صاف بودنش برام مهم نیس ، مورو احیا و نرم میکنه واقعا؟ نرم بودن و ابدار شدن مو موندگار هست؟ منظورم جنس مو هست رو جنس مو تاثیر داره؟

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
خوب میشه نگران نباش چیزی نیست اگه موادشم بد بود کل کف سرت میسوخت.احتمالا برای همون حرارته

اره فقط یه تیکه است و اینکه من دیشب ریشه گیری مردم به خودشم گفتم گفت مشکلی نداره حالا همش میگم نکنه از اونه خلاصه خیلی نگرانم

از بین رفتنش مهم نیست صاف بودنش برام مهم نیس ، مورو احیا و نرم میکنه واقعا؟ نرم بودن و ابدار شدن مو ...

نه دیگه همونو میگم روزای اول عین ابریشمه به مرور دیگه خشکتر میشه،برای من که موهام خشک بود اینطور شد،دیگه مثل روزای اول نرم و خوشگل نبود