الان پروتین کردم تمام شده ولی یه قسمت کف سرم میسوزه یهو نگران شدم نمیدونم به خاطر مواد یا سشوار نگرانم کسی اینطوری شده فقطم به قسمته نمیدونم سوخته چه کار کنم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه خب بستگی به کسی که انجام داده داره مثلا مواد رو به کف سرت زده باشه یا نزدیک به کف سر،یا شایدم حرارت سشوار یا اتوی مو اذیتت کرده،هر کدومم باشه خوب میشه چند روز دیگه،پروتین و بوتاکس مثل کراتین نیستن خیلی خطرناک باشن
ببین من کردم موقتیه دیگه چند بار بشوری از بین میره کامل
از بین رفتنش مهم نیست صاف بودنش برام مهم نیس ، مورو احیا و نرم میکنه واقعا؟ نرم بودن و ابدار شدن مو موندگار هست؟ منظورم جنس مو هست رو جنس مو تاثیر داره؟
آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋