2777
2789

سلام  اینجا کسی هست اهل قم باشه بتونه بهم کمک کنه؟ من قم مسافر بودم و متاسفانه شارژرم رو تو مدرسه جا گذاشتم.کسی میتونی این محبتو بکنه برام مشهد بفرسته؟ هزینه پستش هم پیام بگین تا واریز کنم

سلام

کدوم مدرسه عزیزم؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه حضرت آمنه.دور میدان امینی بیات هس

خیلی بهمون دوره و مسیرم حالا حالاها اونجا نمیفته وگرنه حتما خودم برات پست میکردم 

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
من قمیم .دوتا بچه کوچیک دارم وگرنه حتما واستون میفرستادم. مدرسه ش کدوم محله س ببینم نزدیک خونمونه یا ...

حضرت آمنه دور میدان امینی بیات.عیبی نداره همینی ام که گفتی ممنون از توجهت❤️.نمیدونم چیکارکنم کابل اصلیش هم هس نوش خیلی گرونه

حضرت آمنه دور میدان امینی بیات.عیبی نداره همینی ام که گفتی ممنون از توجهت❤️.نمیدونم چیکارکنم کابل اص ...

بخدا اگه میتونستم حتما میرفتم. مسیرش تقریبا دوره بهمون. میدونم شارژر انقد گرون شده بخای دوباره بخری سخته والا

بخدا اگه میتونستم حتما میرفتم. مسیرش تقریبا دوره بهمون. میدونم شارژر انقد گرون شده بخای دوباره بخری ...

آره گرونه واقعا‌.حتی به مسئولش گفتم اگه حداقل کسی میاد مشهد بهش بدین گفت نه