بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو حرم یا اطراف حرم یه ایت اللهی شهیدی ادم معروفی دفن شده که معروف باشه به حاجت دادن؟ اون چاهه که میگن نامه بندازیم توش کجاعه دقیقا اخه حاجت اصلیمو یه چیزی دیگه خواستم الان یه حاجت دیگم دارم زیارت اولی ام خدا بخواد اگر جور شه دعا کنید بریم این شهریور خداحاجاتتونو به صلاحتون کنه خیر کنه بهتون زود بده الهی امین
خدایی خودتون گول نزنید هر لباسی که بدن لختتو نشون بده میشه پوشش لخت طرف دیگه داره با سوتین میاد بیرو ...
فکر نکنم من و شما بتونیم همدیگرو قانع کنیم از حرفاتون هم حس خوبی نگرفتم ترسناک بود.. همونطور که شما با پوشششتون راحتین اونا هم راحتن عواقبش هم پای خودشونه
چه ربطی داشت به چادری ها میگن چادری،😂😂😂به بی حجابها میگن بیحجاب.به کسایی که پوشش کامل دارن و چادری نیستن میگن با حجاب .یه عده جلف میشن میگن جلف یه عده هم لباس لختی میپوشن میگن لختی پوشیده