2777
2789
عنوان

پوف چرا این پسره اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شلوغ نیست خودش گفت امروز خلوتم دیروز هم خلوت بود فقط گفتم عصرش کلاس باشگاه داشت

منظورم اینه با دخترای زیادی در ارتباطه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اره حس میکنم بهش چی بگم بنظرت ؟

به نظرم یکبار دیگه تایم اوکی کن باهاش

اگه بازم پیچوند خیلی محترمانه برین بهش

بهش بگو هرکسی چه دکتر چه دانشجو برای وقتش ارزش قائله

من دیگه ترجیحم اینکه باهاتون قطع ارتباط کنم روز خوش

برای خودت ارزش قائل شو

هرچقدر خودتو دست پایین بگیری جلو پسرا همون قدر دست پایین باهات رفتار میکنن

به نظرم یکبار دیگه تایم اوکی کن باهاشاگه بازم پیچوند خیلی محترمانه برین بهشبهش بگو هرکسی چه دکتر چه ...

امروز اگر اوکی نکرد 

فردا باز بیاد بگه بریم. محترمانه میگم خیلی بی شخصیت بی لولی . پسره انتر خودش مثل چی میگه بریم بریم چی دوست داری برات بخرم چه خوراکی برات بخرم. معلومه که با دخترا دیگ در ارتباطه به همین خاطر تایپم نیس 

امروز اگر اوکی نکرد فردا باز بیاد بگه بریم. محترمانه میگم خیلی بی شخصیت بی لولی . پسره انتر خودش مثل ...

ببین شک نکن الان پسره فقط یه ۲۰۷ زیر پاشه اونم واسه باباش کلی دختر دورشن

اون که دکتره

بیخیالش شو حس کم بودن به آدم میدن

حالا من یکبار با یه پرستاره دوست شدم والایی این خودشیفته خودشو در حد جراح قلب می‌گرفت ☹️🙄 دکمه شو زدم 

فک کن یه پرستار خودشو میگیره چه برسه به دکتر

ببین شک نکن الان پسره فقط یه ۲۰۷ زیر پاشه اونم واسه باباش کلی دختر دورشناون که دکترهبیخیالش شو حس کم ...

اییی اینم تو کلماتش میگه وای شیفتم وای سخته وای فلانه وای سرم خیلی شلوغه برم کتابخونه برم باشگاه . حرصم میگیره 

حس ناکافی بودن نباید بگیریم اونا انترن با این اخلاق گندشون برن به درک 

اییی اینم تو کلماتش میگه وای شیفتم وای سخته وای فلانه وای سرم خیلی شلوغه برم کتابخونه برم باشگاه . ح ...

اوهوم جوگیرن می‌خوا بگن ما شاخیم به نظرم محترمانه نگو این خیلی پرروعه برین بهش