2777
2789
عنوان

یه نصیحت خواهرانه

407 بازدید | 24 پست

انقدر اسباب اساس نخرید اگر مستاجرید  

تو جهیزیه انقدر  وسایل به درد نخور نخرید 

حتی مستاجر هم نباشید باز کاربردی بخرید 

ما مجبور بودیم بخریم 

و پوستمان کنده شد تا چیزی که می‌خواستیم فروش بره 

تازه دل کندن از وسایل سخت بود 

هم خیلی مفت فروختیم 

هم نمیخرن 

هم خسته شدیم  

اون پول رو می‌دادیم طلا الان سرمایه بود 

اره من اگر به عقل الآنم میبودم کل پولارو سر جمع میکردم خونه می‌خریدم .پونزده سال پیش من ۱۵ملیون بخدا جهیزیه خریدم .ولی جاریم بیست ملیون داد خونه خرید الان خونه اون کجا جهاز من کجا.هیچکدومشممم استفاده نکردم اصلا چرخ گوشت و چای ساز و ....

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
اره من اگر به عقل الآنم میبودم کل پولارو سر جمع میکردم خونه می‌خریدم .پونزده سال پیش من ۱۵ملیون بخدا ...

من نمیخواستم بخرم ب خاطر چشم هم‌چشمی ننم مجبور بودم . خسته شدم واقعا جا نیست و خسته ایم . کلی وسایل و رد کردنشون هیچ ..مفت میدی میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اصلا خونه خودتنم باشه روهم وسیله نخرین هرچی خلوت تر بهتر خراب میشه میندازین دور یکی دیگه

اره بابا رسما نابود شدم خسته شدم انقدر ات اشغال داریم .که برای یه خونه ی ده نفری با هزاران مهمونی مناسبه .کلی وسایل برقی به درد نخور .ادم نابود میشه چه خبره 

😂😂😂یکی یکی قفل کن تاپیکاتوجنبه شنیدن نظرارو نداری؟

نه والا حوصله ندارم بروز بشن هی نظر گذاشته بشه چون اکثرا دفاع از مرد ها هست تاپیکم منم وقت زیادی ندارم نمی‌خوام وقتی نیستم بازدید بخوره هی نطر بزاره تو میتونی عناوین تاپیک هارو ببینی هر کدوم بخواد ادامه پیدا کنه انقدر نظرات مخالف گذاشته میشه که آخرش یا میترکه یا میره قسمت  بازدید ها . دلیلش اینه قفل میکنم  

نه والا حوصله ندارم بروز بشن هی نظر گذاشته بشه چون اکثرا دفاع از مرد ها هست تاپیکم منم وقت زیادی ندا ...

خب چرا انقد از مردا دفاع میکنی ؟

مگه زن نیستی ؟

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

خب چرا انقد از مردا دفاع میکنی ؟مگه زن نیستی ؟

چرا هستم ‌ 

من موافق مرد سالاری  ام ، مرد سالاری درست اونی که تو فکر همه هست نه ، دفاع میکنم  چون به عقیده ی من تنها چیزی که میتونه واقعا از خانواده حمایت کنه مردسالاری درست هست ، این همه فمنیست بازی و دفاع از حقوق زنان  به نظرم فقط شواف و ادا در آوردنه،  اخرش فقط می‌رسیم  به جامعه ای با مدل زندگی دو پارتنر کنار هم و اصلا کانون گرم خانواده ای نمی مونه که آسیب های روحی روانی توش کم باشه بچه ها درست بزرگ بشن میتونی اکثر فمنیست  های مطرح رو ببینی که یا بچه ندارن یا ازدواج نکردن یا بچه ها درگیر هزاران تراپی ان ، اصولا به نظرم این فمنیست بازی ها جنگ با بشریت هست 

چرا هستم ‌ من موافق مرد سالاری ام ، مرد سالاری درست اونی که تو فکر همه هست نه ، دفاع میکنم چون به ...

اونقوت زن باید بسوزه و حق و حقوقشو از دست بده تا نسل انسان ادامه پیدا کنه؟

این بی عدالتی نیست ؟

اونقوت زن باید بسوزه و حق و حقوقشو از دست بده تا نسل انسان ادامه پیدا کنه؟این بی عدالتی نیست ؟

نه نباید بسوزه بسازه ، کسی اینو نمیگه  

قرارم نیست حق و حقوقی رو از دست بده .منم قبول دارم در گذشته خیلی طلم ها به زن شده ولی راهش این نیست الان زن ها جای مرد هارو بگیرن و همون ظلم هارو علیه  مرد و بشریت دوباره تکرار کنن . خیلی چیزا رو میشه از قبل پیشگیری کرد ، تو الان فکر میکنی  گرفتن خونه یعنی دفاع از عدالت ولی همین کارای دوره ای که مد میشه و تو همشون  تنفر از مردان هست چند نسل بعد باعث میشه اینبار مرد ها باز پدر زن هارو در بیارن وقتی روی کینه جلو میره همه چی

نه نباید بسوزه بسازه ، کسی اینو نمیگه قرارم نیست حق و حقوقی رو از دست بده .منم قبول دارم در گذشته خ ...

ربطی نداره بنظرم

اتفاقا با این قضیه زن خیلییی حقارو از دست میده

مرد سالاری باعث میشه زن نتونه حقای سادشو داشته باشه

نتونه واسه خودش تصمیم بگیره

فمنیسم این حقارو به زن داد

همه اینارم بزاریم کنار پردسالاری توهین به بشریته

مگه زنا عقلشون کمه که مرد تصمیم بگیره ؟!

ربطی نداره بنظرماتفاقا با این قضیه زن خیلییی حقارو از دست میدهمرد سالاری باعث میشه زن نتونه حقای ساد ...

اره کمه . به نطر من واقعا زن ها عقلشون کمه . 

بیشتر تحت تاثیر هورمن هستند 

به هر حال فکر نکنم اینو قبول کنی .

ولی وقتی خودت سال ها فمنیست باسی و بعد از مدت ها مطالعه تو این زمینه بیای بگی زن ها عقلشون واقعا  از مرد ها کمتره ، نباید انتظار داشته باشی کسی قبول کنه 

منظورم مردی هست درست تربیت شده وگرنه نه این مرد های لوس به درد نخور که قدیم  تو حرمسرا ها تربیت میشدن الان زیر دست زن های فمنیست . 

اره کمه . به نطر من واقعا زن ها عقلشون کمه . بیشتر تحت تاثیر هورمن هستند به هر حال فکر نکنم اینو قبو ...

فقط میتونم بهتون بگم متاسفم براتون

مردسالاری تا عمق وجودتون نفوذ کرده

امیدوارم به راه راست هدایت شید

مردا واستون کاری نمیکنن

اونا بلدن حقوق خودشونو پس بگیرن ، شما باید طرف همجنست باشی

وقتی اینهمه به همجنست ظلم میشه ، اوج نامردیه که بخوای سمت مردا باشی !!!

این حرفایی که زدی فقط نشون میده چقد از زنها متنفری در صورتی که از یک زن زاده شدی !

فقطم این تاپیکا نیست

شما بر میگردی میگی افسردگی بعد زایمان ادای جدید زنهاست 😂😂

این که دیگه به مردا ربط نداره ، داره ؟ پس نشون میده چقد ضد زنی