2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوبار بی حسی بودم

لحظه ای که بچه به دنیا میاد میشه دید خیلی خوبه و بعدش هم میبرن ریکاوری و بعد بخش

بعد چند ساعت هم باید یه چیز بخوری و یکم راه بری

انشالله بسلامتی زایمان کنی

دوتا شو تجربه کردم بنا به شرایطی بیهوشی اجباری بود

چون با بیحسی سر نشدم

بچه اولم بیحسی بود

دومی بیهوشی

ولی بی حسی خیییلی بهتر بود

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
فقط در مواقع خااص بیهوش میکنن چون میگن خوب نیست برا بچه ،من بیخسی بودم گلم،بستگی ب تشخیص دکترت داره

ممنون عزیزم 

استرس نداشتید که دارن شکمتونو میشکافن؟نمیدونم چرا انقد ترسو ام طبیعی که اصلا نمیتونم سزارین هم باز میترسم😂

منم دوبار بی حسی بودم لحظه ای که بچه به دنیا میاد میشه دید خیلی خوبه و بعدش هم میبرن ریکاوری و بعد ب ...

آره اون لحظه به ونیا اومدنه خیلی خوبه همه هم با شما موافق بودن ممنون عزیزم خدا بچهاتونو نگه داره😘

دوتا شو تجربه کردم بنا به شرایطی بیهوشی اجباری بودچون با بیحسی سر نشدمبچه اولم بیحسی بوددومی بیهوشیو ...

همه موافق بیحسی بودن خدا کوچولوهاتونو حفظ کنه عزیزم

آره اون لحظه به ونیا اومدنه خیلی خوبه همه هم با شما موافق بودن ممنون عزیزم خدا بچهاتونو نگه داره😘

ممنون عزیزم انشالله شما ام بسلامتی نی نی خوشگلتو بغلش کنی و زایمان راحتی داشته باشی

التماس دعا

بیهوشی خیلی بهتره من بیحس بودم مثل چی پشیمون کردم تا یک هفته سردرد داشتم

جدی؟فکر کنم واکنش بدن افراد با هم متفاوته چون خیلیا راضی بودن از بیحسی خدا کوچولوتو نگه داره مامان گل

جدی؟فکر کنم واکنش بدن افراد با هم متفاوته چون خیلیا راضی بودن از بیحسی خدا کوچولوتو نگه داره مامان گ ...

ممنون عزیزم. انشالله نی نی شما هم به سلامتی بدنیا بیاد 

من از همه کسایی که بیحس شدن دور و برم پرسیدم اونام سردرد شده بودن سردرد عادی نه ها یه جوری که انگار مغزم میاد پایین