2777
2789
عنوان

چجور من اینقدر دیر فهمیدم با ی ادم بیشعور طرفمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 29 پست
دقیقادیر فهمیدم ک عمرمو حروم ادم اشتباهی کردمولی اوایل شخصیتشو نشون نمیداد بخدابا خودم میگفتم چ پسر ...

سنت کم بوده کم تجربه بودی متوجه نمیشدی 

الان هم وابستگی مونده فقط به نظرم عشق نیست 

تا دیر نشده جدا شو

بذار آدم های بهتر وارد زندگیت بشن

کاتش کن بره فقط عمرت و موقعیت هات هدر میره

دقیقا👌🏻

اونم با اینکه ی جور رفتار میکنه ک انگار قصدش جدیه ولی مشخصه نیست

منم اصلا قصدم باهاش جدی نیست دیگه

تعهدی به هم نداریم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی چند بار جدا شدم باز دیدم ته دلم بهش حس دارم برگشتمالانم با اینکه واقعا احساس تنفرررررر بهش دارم می ...

بدی رابطه اینه میفهمی آدم تو نیستا نمی تونی جدا بشی، جدا ام بشی 24 ساعت دهن آدم سرویس میشه طرف پیام میده برگرد...  نمیزارن جدا بشی 

سنت کم بوده کم تجربه بودی متوجه نمیشدی الان هم وابستگی مونده فقط به نظرم عشق نیست تا دیر نشده جدا شو ...

قصدخودمم همینه

دوسش ندارم اصلاااا

بدی رابطه اینه میفهمی آدم تو نیستا نمی تونی جدا بشی، جدا ام بشی 24 ساعت دهن آدم سرویس میشه طرف پیام ...

اینم همینجور دقیقا👌🏻

امیدوارم زودتر شرش از زندگیم دور شههه

خیلی بهم بدی کرده

اگه هدفتون جدی نیست و میبینی که آدم رابطه هم نیست ادامه دادنش اعصاب خوردیه واقعا

قصدم جدی نیست باهاش

خودمم تو فکر ی فرصتم تمومش کنم

اینم همینجور دقیقا👌🏻امیدوارم زودتر شرش از زندگیم دور شهههخیلی بهم بدی کرده

یک فیلم دیدم پسره میگفت این بازی ذهنی پسرا عه که دختر و اذیت کنن بره بعد منت میکنن میگن بیا، وقتی برگشت سرش غر میزنن آره تو ادم رفتنی اصلا از اول دروغ گفتی دوستم داری و... یکاری میکنن واقعا ذهنت قبول کنه تو مقصری پر از حس بد بشی حس ناکافی بودن میگیری ولی نمی تونی بازم ترکش کنی 

یک فیلم دیدم پسره میگفت این بازی ذهنی پسرا عه که دختر و اذیت کنن بره بعد منت میکنن میگن بیا، وقتی بر ...

چقدر خودشو توصیف کردییی

سری های قبل دقیقا ی جور رفتار کرد من خودم رفتم و همش عذاب وجدان ک چرا ولش کردممم

بعدش ب همین خاطر برگشتم و مقصر هم من شدم...

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی فک کنم شما کنترلی رو احساسات تون ندارید هر بار اینجوری تاپیک میزنید بازم بر میگردد سر خونه اول ارزش خودتو بدون عزیزم آدم بی ارزشو بنداز سطل زباله 

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی فک کنم شما کنترلی رو احساسات تون ندارید هر بار اینجوری تاپیک میزنید با ...

من نمیخوامش تو تک تک تاپیکا هم دارم میگم

ولی نمیتونم تمومش کنم نمیدونم چرا🤦🏻‍♀️