2777
2789

بچم کلی اسباب بازی براش خریدن تو کمدهاشه

خودش برمیداره بازی میکنه و خراب میکنه..

۴سالشه

بعد میگن تو باید حواست باشه

خب من دارم آشپزی میکنم کار دارم 

خب خراب کنه چی میشه

خریدید که باهاشون بازی کنه کیف کنه مگه نه؟ حالا تو بازی خراب میشه چه اشکالی داره

البته اگه خیلی زود خراب میکنه و مجبورید دوباره بخرید خوب نیست

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

هر اسباب بازی‌واسه یه سنی هستش.. اسباب بازی که شکستی هستش و حساسه و سیم داره. نمیدم بهش قایم میکنم تا بزرگ بشه و عقلش برسه.. فعلا چیزایی میدم ک سگ جونن و خراب نمیشن

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن سالشه بچه من ۴سال

بچه من نوزاده ۴ماهشه

اما مامانم وقتی من بچه بودم همینکارو باهام کرد... هنوزم ک هنوزه اسباب بازیام نوی نو هستن

منم میخام با بچم همبنکارو کنم

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

آموزش هم بدید مراقبت هم کنید باز میشکنند  چون کنجکاو هستند بدونند داخلشون چی هست از شکافتن قطعات اسباب بازی خوششون میاد 

پس سر این موضوع حساسیت زیادی به خرج ندید  

تنها کافیه یاد بگیرند که پرت نکنند و شکستن وسیله ها از سر خشم نباشه 

کلاس های رباتیک بفرستید 

و براشون لگو بخرید نمیشکنند و میتونن با قطعات سازه های مختلفی بسازند 

ذهن بچه ها خلاق میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من خودم بچه بودم یکسری اسباب بازی هام رو خراب کردن که خیلی با ارزش با مزه و گرون قیمت بودن الان خودم ...

گرون قیمت ها و حساس ها و کنترلی ها که عقل استفاده ازشون رو نداره رو جمع کن بعداً به خودش میدی بازی می‌کنه نترس