2777
2789
عنوان

فیبروم در بارداری

78 بازدید | 4 پست

خانم‌ ها کسی تجربه از زایمان با وجود فیبروم داره؟ الان هفته ۱۴ هستم، هفته ۱۱ خونریزی شدیدی کردم و‌تشخیص هماتوم دادن، استراحت کردم هفته پیش رفتم‌سونو، گفت هماتوم دیگه نداری اما ۳ تا فیبروم ۴ و ۵ سانتی داری، دو تا ساب سرزوال، یکی انترومرورال،  فقط شیاف پروژسترون دارم، دکتر گفت کار خاصی نیست که براش بکنی...... خیلی نگرانم. کسی با وجود فیبروم بارداری موفقیت آمیز داشته؟

نگران نباش عزیزم فیبروم و میوم باعث سقط نمیشن.استراحت کن.استرس نداشته باش. شیافتو بذار. کارسنگین نکن بخصوص جاروزدن. دستشویی فرنگی استفاده کن. غذای نرم بخورکه دفع راحت داشته باشی وفشار نیاری

دردم از یار است و درمان نیز هم

نمی‌خوام خیلی نگران بشی ، من چهار ماه پیش توی هفته ۲۲ دچار زایمان زودرس شدم و بچمو از دست دادم به خاطر بزرگ شدن فیبروم ، ولی دکترم حتی بهم شیاف هم نداد 😔و حتی بهم نگفت استراحت کن . منم چون درد و خونریزی نداشتم زیاد استراحت نکردم . شما حتما مراقبت کن از خودت انشالله بچت صحیح و سالم بیاد بغلت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌خوام خیلی نگران بشی ، من چهار ماه پیش توی هفته ۲۲ دچار زایمان زودرس شدم و بچمو از دست دادم به خا ...

عزیزم متاسفم خیلی سخته.... سقط تو هفته 22 چجوری هست؟  من الان هفته 18 هستم انومالی که دادم سعی میکنم پیش چند تا دکتر برم که ببینم چه دارویی تجویز میکنن

ولی زیاد کاری به شیاف هم نداره ها، اگه بخواد سقط شه میشه

عزیزم متاسفم خیلی سخته.... سقط تو هفته 22 چجوری هست؟ من الان هفته 18 هستم انومالی که دادم سعی میکنم ...

سقط که نه زایمان زودرس ، یهو کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان گفتن باید قرص بخوری زایمان کنی بچم تا لحظه های آخر زایمان قلبش میزد 😭ولی زایمانش سخت نبود