2777
2789

ما داریم. اسباب کشی میکنیم وسایل تو اون خونه جا نمیگیره ب پول هم نیاز داریم وسایل چندماهه گرفتیم  نو هستن اومدیم شهر دیگ پرسیدیم از سمساری ها خییییلی پایین می‌خرن مثلا مبلی ک ۴۰ تومن باش رو میگیرن۱۰ یا کنسول بزرگو ۱۵ تومن بوده می‌خرن ۳تومن تو دیوار هم میزارم بازم مفت میخوان با این حال حتا نمیشه بجاشون چیزی خرید ک بشه تو اون خونه استفاده کرد مثلا میز ارایش جا نمیشه خواستم یه دراور کوچیک بخرم تو شیپور و کمودا هم گزاشتم خیری نیس😭😭

دیوار نمیخرن؟ باید به فامیل بسپارید اونا عکسشو برا دوستی کسی بفرستن 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوار نمیخرن؟ باید به فامیل بسپارید اونا عکسشو برا دوستی کسی بفرستن

اخه ۹ روز دیگ باید از اینجا‌پاشیم وقت نداریم😪خیلی پیگیر شدم خسته شدم 

فامیل هم میگ نفروش ضرر میکنی آخه جا نیست اصن 

کجایی هستین؟من میخام مبل عوض کنم قیمت میدی عکس هم بده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..