2777
2789
عنوان

کسی اینجا بهار رو می شناسه اونی که سوالات نهایی رو می‌زاره رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 43 پست
چرا باور می‌کنی 😂

یک درصد باید احتمال داد واقعیت داشته باشه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو رو کاغذ مینویسم

بعد از اون همه چکاپ و مراقب هم رد میکنید و با موفقیت استفاده میکنید و ۲۰ هم میگیرید؟

خب مطمئن شدم دروغه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

من پارسال محض کنجکاوی روز کنکور و نهاییا رفتم چیزایی که قبل جلسه کانالا گذاشتن(رایگان هارو) رو سیو کردم. وقتی خود سوالا و خود کنکور اومد بیرون رفتم با اونا مقایسه کردم. کاملا متفاوت بود

با سر جلسه کاری ندارم اون درمیاد بالاخره یه عده هستن با پارتی گوشی میبرن تو. ولی قبلش اصلا

خب؟ من راضی نیستم پس. نه از تو، نه از اون بهار!نمره‌ای گرفتی که حقت نیست، دانشگاهی میری که حقت نخواه ...

خیلی ببخشید ولی چرا اونایی که سهمیه دارن میتونن براحتی دانشگاه قبول بشن و با پارتی 

اما مایی که مردم عادی هستیم نه 

خیلی ببخشید ولی چرا اونایی که سهمیه دارن میتونن براحتی دانشگاه قبول بشن و با پارتی اما مایی که مردم ...

خب؟ گفتم سهمیه دار موردی نداره؟ سهمیه دار هم داره حق و ناحق میکنه. شما هم یکی مثل همونا

چرا واقعی نباشه 

هکری که به مردم خدمت میکنه  و عدالت رو برقرار می‌کنه بین سهمیه ای و مردم عادی 

وقتی که کد میاد روی گوشی مدیر اون هک می‌کنه سیستم رو و برای ما می‌فرسته حالا یا یه ربع قبل یا همون سر جلسه یا ۱۰ دقیقه بعد جلسه