2777
2789
عنوان

بعضیا واقعا باهوشن

89 بازدید | 7 پست

من حس میکنم این که مردم میگن همه چی به تلاش و پشتکار و ایناست اشتباهه و واقعا کسایی که رتبه برترای کنکور میشن مخصوصا تجربیا غیر سهمیه ای ها باهوش بودن تا این که باتلاش🫠منظورم اینه انگار که ترکیب هوش زیاد و تلاشه که به جایی میرسه نه تلاش خالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تلاشم کنی وقتی هوششو نداشته باشی کمکی بهت نمیکنه

ببین بالاخره اون انرژی که میزاری باید تو روش درست ازش استفاده باشه پس تو انتخاب روش و اینجور چیزا باید هوشمندانه عمل کرد . که اون سطح هوشو اکثرا دارن 

اما در نهایت تلاشه که مشخص میکنه کی به رتبه میرسه 

تو هر چقدر هم باهوش باشی بدون استمرار به جایی نمیرسی 

پس اگر با هوش هم نباشی وقتی استمرار داشته باشی و درست درس بخونی نتیجه شو میبینی 

بله بعضیا هوشش رو دارن ولی چیزی که اون هوش رو به ثمر می رسونه تلاشه

من در گذشته راهنمایی و دبیرستانم تو تیزهوشان بودم

و به چشم دیدم که از یه کلاس مثلا ۲۰ نفر فقط ۲ نفرشون باهوش خدادادی بودن ولی ۱۸ نفر بقیه آدم های پرتلاشی بودن که سعی میکردن با تلاششون خودشون رو به هوش اون ۲ نفر برسونن

خیلی وقتا هم می رسیدن 

بعضی وقتا هم جلو میزدن

خیلی وقتا هم اونایی که خیلی باهوش بودن با تنبلی و سهل انگاری خیلی عقب میوفتادن

واسه همین من بازم همه چیزو وابسته به تلاش میدونم