2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین لطفا🥲🥲🥲

36 بازدید | 5 پست

هفته ۲۶ هستم و از صبح تپش قلب دارم و حتی با دراز کشیدن به پهلو هم بهتر نشده

یعنی قشنگ ضربان قلبم حس میکنم و بی حال شدم 

طبیعیه یا برم دکتر؟

حرکت های بچمم بیشتر شده از صبح

من یه مدت تپش قلب داشتم خیلی اذیت میشدم. ازمایش دادم،  کم خونی بود. 

میتونی برو دکتر ویزیت شو،  خودش نیاز باشه یا میگه ازمایش بده یا میگه طبیعیه 

اگر خیلی اذیتی برو بلوک زایمان بیمارستان، اونجا اورژانسی ازت ازمایش میگیرن و جواب میدن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من یه مدت تپش قلب داشتم خیلی اذیت میشدم. ازمایش دادم، کم خونی بود. میتونی برو دکتر ویزیت شو، خودش ...

تازه آزمایش دادم و کم خونی ندارم دکترم اصلا جواب نمیده  چند وقت پیش بهش گفتم مشکل تپش قلب پیدا کردم میگه برای جنین که خطر نداره ولی اگه خودت اذیتی برو متخصص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه آزمایش دادم و کم خونی ندارم دکترم اصلا جواب نمیده چند وقت پیش بهش گفتم مشکل تپش قلب پیدا کردم ...

من پیش متخصص قلب هم رفتم و شکرخدا سالم بود نوار و اکو. 

دکترت جدی نمیگیره برو پیش یه دکتر دیگه

کسی که کاریت نداره. 

یاهمون برو بلوک زایمان،  بگو حالم خوب نیست و فلان،  اورژانسی میفرستنت ازمایش و سونو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401