2777
2789
عنوان

ویلون یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدامنم گیج شدم الان هرکی یه چی گفت

وای منم😂😂💔

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

برای خودت اولویت بندی کن،،ببین کدومش مهم تره

ساز دوست دارم 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

ویولون

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

چیزی که دلت میگه

ساز🌱

هر دوش میشه ها اگر یه ساز ارزون بگیری میشه چون من ویولن رفتم تا سه سال اول هیچی به هیچی ! بعد از سه ...

گفتن یکیو انتخاب کن متاسفانه 😑😂

من ساز تا ۲۰ میلیون برمیدارم 

ازدیدگاه یک شخص ۲۵ساله طلا

ده سال دیگه با فروش خمس این طلا می تونی ویولون بخری

حالا اولویت و تمرکزتربذار روی مطالعه 

ثبت کامل ۲۰۰ساعت ضمن خدمت موسسات برون سازمانی فرهنگیان داخل ltms  

ازدیدگاه یک شخص ۲۵ساله طلاده سال دیگه با فروش خمس این طلا می تونی ویولون بخریحالا اولویت و تمرکزتربذ ...

ازدیدگاه یک شخص ۲۵ساله طلاده سال دیگه با فروش خمس این طلا می تونی ویولون بخریحالا اولویت و تمرکزتربذ ...

از دیدگاه کسی که شک داشتم خودم و بین طلا و ویولن موندم کدومو بخرم ( در نهایت ویولن خریدم) 

من ماه پیش ویولن خریدم ۳۸.۵ تومن 

الان همونجا ویولن های پدر مادر دارش مثل مال من ۴۳-۴۵ 

ویولن قیمتش ماهانه می‌ره بالا ، تا سال دیگه شاید ۵۵-۶۰ تومن( وقتی توی یک ماه ۵-۷ میلیون میاد روش)  دیگه چه برسه به ۱۰ سال دیگه  

۴ـ۵ سال دیگه باید یک چیزی هم بگذاره روش ویولن بخره . 

دختر خالم گیتار خرید هفته بعدش ۱۰ میلیون اومد روش .