2777
2789
عنوان

پرش پلک چپ

51 بازدید | 2 پست

سلام،

نه کمبود خواب دارم، نه فشار در حال حاضر، اما از دیروز ظهر پلک بالایی چشم چپم داره میپره، نه اونقدر شدید و ازار دهنده، مثلا اولش هر پنج دقیقه بود تا الان که رسیده هر یک ساعت! ولی هر از چندی یهو میپره. راهکارای یه چیز ثرمژ بذار روش و این صحبتا هم قطعش نکرده. خودم به پرش پلک اعتقاد دارم اما یکی میگه خوبه یکی میگه پلک چپه پس خبر بده.

آخرش چیه؟! دلیل و نشانه ی چیه؟! از منظر اعتقادی میخوام بدونم نه پزشکی.

من یکسال و نیم هست که شبانه روز پلک چپ و راستم میپره و هیچوقت نرفتم دنبالش ببینم از چیه

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

من یکسال و نیم هست که شبانه روز پلک چپ و راستم میپره و هیچوقت نرفتم دنبالش ببینم از چیه

خب اون مدلی که اینقدر طولانی و مزمنه، بایستی دنبال راهکار پزشکی باشی، موارد اعتقادی اونایین که همیشگی نیستن، یهویی میان و یهوویی هم میرن و کلا هفته ای چند بار دچارش نمیشی مثلا سالی یه باره، هر شش ماه یه باره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.