2777
2789
عنوان

رشته و تجربیات

60 بازدید | 8 پست

بیاین تعریف کنین از رشته هایی که خوندین که درساش چطور بودن و پولساز بوده نبوده ؟

هم نظری هم فنی هم کاردانش از تجربیاتتون بهم بگین چون واقعا بدجور من گمراهم تو انتخاب رشته میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم 

کلا چه رشته هایی برای خانما توی ریاضی و انسانی یعنی زیر شاخه هاش برای دانشگاه پولساز و بهتره؟

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسانی فقط فرهنگیانش بدرد میخورهتجربی بیشتر رشته هاش خوبن و اینده دارنریاضی هم فقط اگه بتونی فرهنگیا ...

انسانی اگر فرهنگیان نباشه خوب نیست؟

تجربی هم تو فکرشم ولی خیلی سخته احتمال قبولی کمه 

ریاضی هم شک دارم

کلاا بدجور گمراهم نمیدونم باید چکار کنم 

درکل بهت بگم تو تجربی شانس بیشتری برای شغل خوب پیدا کردن داری ریاضی و انسانی فقط یکی دوتا رشته خوبن

اره تجربی بهتره ولی از قبولی میترسم و من بيشتر حفظیاتم قویه به خاطر همین بیشتر به فکر انسانیم اما میترسم در اینده بیکار باشم و....

انسانی اگر فرهنگیان نباشه خوب نیست؟تجربی هم تو فکرشم ولی خیلی سخته احتمال قبولی کمه ریاضی هم شک دارم ...

احتمال قبولی تو سه تا رشته تاپ کمه  پیراپزشکی های تجربی خیلی عالین   کلا بهت بگم تجربی دستت باز تره و انتخاب های خیلی زیاد تری داری   بعدم اگه به سختیه همه رشته ها سختن درسته قبولی تو ریاضی و انسانی راحت تره ولی خب اون راحتیه رشته های چرتی میده و اینده نداره  پس در نتیجه تو باید به اندازه یکی که تجربیه تلاش کنی تا بتونی رشته های خوبی قبول بشی تو ریاضی و انسانی  پس اگه از تلاش کردن و اینا میترسی کلا نظرت رو روی رشته های نظری نزار چون هیچکدوم اینده ندارن

اره تجربی بهتره ولی از قبولی میترسم و من بيشتر حفظیاتم قویه به خاطر همین بیشتر به فکر انسانیم اما می ...

در اینده بیکار نیستی تو وارد هر رشته ای بشی اگه دوستش داشته باشی و داخلش بهترین باشی بیکار نمیمونی  ولی واقعا باید عاقلانه تصمیم بگیری قبل از احساسی  تو تجربی دستت باز تره ولی اگه میبینی استعدادت توی انسانیه فطعا میتونی توی اون رشته موفق تر باشی

احتمال قبولی تو سه تا رشته تاپ کمه پیراپزشکی های تجربی خیلی عالین کلا بهت بگم تجربی دستت باز تره ...

اره درسته 

من از تلاش کردن ترسی ندارم چون قصدم اینه با تلاش به یه جایی بتونم برسم و نمیخوام از انتخابی که میکنم یه وقت پشیمون بشم 

ممنونم از راهنماییتون 

در اینده بیکار نیستی تو وارد هر رشته ای بشی اگه دوستش داشته باشی و داخلش بهترین باشی بیکار نمیمونی ...

ممنونم خودتون چه رشته ای خوندین؟