2777
2789
عنوان

حس میکنم رفیقمو دارم نابود میکنم

117 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقت بخیر 

یکی از رفیقام خیلی خیلی منو دوست داره و واقعا هم لطف داره و منم تا حد تعادل هواشو دارم 

اما یسری رفتارها باعث شده ازش دور بشم 

خیلی بهم میگه عکس بفرست از خودت 

خیلی میگه جز من با کسی حق نداری رفیق بشی 

یبار اومد دانشگاه پیشم زهررررر مار بود برام 

بیست و چهار ساعت پیشم بود 

ساعت شیش و خورده ایی سر جلسه منتظر من بودم در صورتی که من هنوز نرسیده بودم 

با رفیق دیگه ام خداحافظی کردم و بغلش کردم چون ترم آخر بود 

انقدر ادا درآورد نکن بدم میاد چرا بغل کردی و ... حتی رفیق چندین ساله ام ناراحت شد 

الان وقتی پیام میده توقع داره همش چت کنی باهاش ( اون رفت شهر دیگه ) من خب از مجازی خوشم نمیاد ....

و اینکه همش میاد شات می‌فرسته نگا من فلانی رو ضایع کردن اما با تو خوبم ...

دل زده شدم ، سرد شدم اونم همش گریه می‌کنه عکس می‌فرسته واااااای

لزبیننن نیست؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری اذیت بشی

این فازای مالکیت داشتن رو رفیق و شبیه پارتنر رفتار کردن نهایت چندش بازیه

بهش بگو خودشو درست کنه و داری اذیت میشی

اگه گوش نکرد فاصله بگیر ازش 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حق داری اذیت بشیاین فازای مالکیت داشتن رو رفیق و شبیه پارتنر رفتار کردن نهایت چندش بازیهبهش بگو خودش ...

واقعا بهش گفتم داری شبیه شوهر رفتار میکنی باز گوش نمیده 

یبار اومد گفت باشه برو از زندگیم خداحافظ 

بعد برگشت خودش

از کجا بفهمم؟

گرایشش اینقد زیاده عادی نیس بنظرم  لزه

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

واقعا بهش گفتم داری شبیه شوهر رفتار میکنی باز گوش نمیده یبار اومد گفت باشه برو از زندگیم خداحافظ بعد ...

وای بس🙄😑

ولش کن اینو دیگه درست نمیشه، یه مدت اعصاب خوردی داری تا ولت کنه ولی ارزشش رو داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دلم میسوزه یه مدت رفیق دیگه اش ولش کرد سر این مسائل افسرده شده بود

خودت از دست میری این‌جوری گل

دلت به حال هیچ‌کس نسوزه تو زندگی، سلامت روانت از بین رفته همین الانشم

آدم سمی رو باید گذاشت کنار، بخاطر اینکه نابودت می‌کنن