2777
2789

من مادر یه بچه دو ساله ام تا وقتی بچه تر بودم میخواستم بینیمو عمل کنم میگفتن بذار تا ازدواج کنی بعدا ازدواج کردم شوهرم گفت من همینجوری طبیعی دوست دارم..خواستم با دوستام برم تا جایی‌گفتن بچه داری با بچه رفتم هیچییی نفهمیدم و‌به غلط کردن افتادم..الان داداشم داشت میگف دارم دارم میرم سفر با اینکه هفته ی پیش سفر بود..من جرات ندارم چیزی بگم حتی داداشم اعتراف‌میکنه که تو اگه بخوای‌چیزی بگی اولین نفر مامانه که بهت تیکه میپرونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه تو این قضایا مامانت باید همیشه پشتت باشه که انگار نیست

نمیدونین مادرشوهرم چقدرررر اذیتم کرد مادرم فقط میگف اینا تو زندگی هست اشکالی نداره همینا باعث اسیب روانی من شد ولی کیه که بفهمه

واقعا میفهمم چی میگی يعني ببین من الان 20 سالمه و مامانم 50 سالش و بابا بزرگ مامان بزرگم چون خونشون کنار ماعه هنوز مامانمو به چشم یک بچه ی کوچولو میبینن و هر کجا میخوایم بریم هي میپرسن کجا و... هي زنگ میزنن يعني خیلی بده واقعا

چقدر الان باهات همدردم تو شرایط توام تازه شوهرم تند تندسفر میره با رفیقاش به بهونه اینکه شغلش همینهم ...

دقیقا شوهر منم هر هفته با دوستاش هست..میدونی متاسفانه خانواده ی حمایتگری نداریم..من به مادرم میگم هیچوقت نمیخوام مث تو باشم همیشه تو خودش ریخته و مریض شد سر همین و همیشهههه تو‌گوشم‌مفخونه که اگر نگذری بدبخت‌میشی‌نمیگه‌که از حقت‌دفاع کن همیشه هم میگه تو قبلا خیلی شجاع بودی چقدر ساکت شدی!جالبه زیربار حرفاش هم نمیره

نمیدونین مادرشوهرم چقدرررر اذیتم کرد مادرم فقط میگف اینا تو زندگی هست اشکالی نداره همینا باعث اسیب ر ...

اون بیچاره هم حتما زندگیش سخت بوده و این چیزا رو کشیده که فکر میکنه عادیه.. ولی شما کوتاه نیا.. خیلی بده حسرت به دل بمونی تا آخر عمرتم باهات میمونه

کسی لایکم نکنه