2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خاصی نیست تو این گرونی خونه اجاره کردن خودش خیلی سخته 

خواهش میکنم به افغانیا خونه اجاره ندین... سیم‌کارت ندین... خرید نکنید ازشون.... ازدواج نکنید...هیچکی کثیف تراز این نوع بشریت نیستن بدون دلیل و مدرک نمی‌گم فقط یک نفر از این افغانی ها به ۳۰۰ نفر تجاوز کرده بعد آتیششون زده۴ نفرشون به پسربچه تجاوز کردن فقط بزنید اینترنت یکم مطالعه کنید تازه اینا خوباشونن  به خودمون رحم کنید 😭🖤#لعنت‌بر‌افغانی

من ناراحت میشم ولی کاری ازم برنمیاد چون خودشون جای پیشرفت هرروز پسرفت میکنن حرفم گوش نمیدن تحت هیچ شرایطی قبول نمیکنن اشتباه میکنن  تا جوون بودن به فکر بقیه بودن همه ازشون پیش افتادن الآنم سنی ازشون گذشته با بچه بازی بازم خودشون عقب میندازن

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

عنوانت یه جوریه...منظورت اینه که خودت متاهلی و خونه برای خودتون دارید ولی پدر و مادرتون مستاجرن؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

من دایی و‌خاله و همه اطرافیانم خونه دارن به قول شما، اما مرکز یا پایین شهرن، پدر و‌مادرم جای لوکس اج ...

اره اینم هست ولی تو فامیل ما انگار ایطورن ک اگ تو40متریم باشن صابخونه بودن براشون مهمه

چرا فکر میکنی دنیا جای عادلانه ای هست؟ ببخشید یکی بچش معلوله یکی مادر نداره، همه باید همیشه حسرت کش ...

درسته... اخه چندتا ازفامیلا غیرمستقیم خیلی کنایه خونه و میزنن

چرا من حالم بد میشه میبینم بابام مستاجره بقیه فامیلا همه دارن خونه

منم مثل توام

خیلی خیلییییی ناراحتم

بیشتر ازین ناراحتم که بجای یکی، اگر تدبیر داشتن ۳ تاهم میتونستن بخرن ولی هیچی ندارن الان‌. 

خیلی حس بد و سر افکندگی واسه من داره. حتی باعث افسردگی و بی انگیزگی خونواده شده . 

منم مثل توامخیلی خیلییییی ناراحتمبیشتر ازین ناراحتم که بجای یکی، اگر تدبیر داشتن ۳ تاهم میتونستن بخر ...

دقیقا منم اینم حرص میخورم ولی کاریم ازم برنمیاد همه ی خاله داییام خونه دارن