2777
2789

همسایمون یه مغازه ۳۰ متری اجاره کرده دو سه تا خانمم گذاشته یه سری قطعات مونتاژ میکنه  از بغل اون خانم ها کلی پول پورسانت کسب میکنه یا یکی از دوستهام تو  خونه ریزه کاری های کمر بند و کفش و.. انجام میده 

منم یه فضای ۵۰ متری بلا استفاده دارم خواستم اینکارو بکنم به اولی گفتم کامل پیچوند به دوستمم گفتم گفت من از خاله شوهرم میگیرم اون واسطست بین ما زنها و اون طرف که تو بازاره از اون آقاهه میگیره و به ما پخش میکنه و پورسانت میگیره و عمراااا اگه به من اطلاعات بده تا منم به تو بگم 

حالا منم دوست دارم اینکارو بکنم ولی نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم هیچکسم بهم اطلاعات نمیده

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

سرمایه داری انلاین شاپ راه بنداز.. تهرانی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرمایه داری انلاین شاپ راه بنداز.. تهرانی؟

اره ولی اصلا روحیه اینکارو ندارم نمیدونم فکر میکنم کار سختیه

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
اره ولی اصلا روحیه اینکارو ندارم نمیدونم فکر میکنم کار سختیه

خب باز خودت اقای خودتی نه که یکی برات جنس بیاره ایا پول بده بهت یا نه.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب باز خودت اقای خودتی نه که یکی برات جنس بیاره ایا پول بده بهت یا نه..

چی بفروشم بنظرت؟

باید بری بازار تو بازار مونتاژ کاری زیادِ من خودم تا الان ده بار دیدم درست کردن جعبه کادو،درست کردن ...

رو درو دیوار چسبوندن آگهی هاشو یا باید برم از دیگران بپرسم؟

چی بفروشم بنظرت؟

بودجه داری اکسسوری.. لوازم  تحریر. لباس تو خونه ای 

الان فصل خشکباره...میتونی انجام بدی؟

خودم سرمایه ندارم 

میخوام مثلا یکی جنس و بده من و چند نفر دیگه انجام بدیم حالا هرچی که باشه خشکبار یا هرچیزی که باشه

خودم سرمایه ندارم میخوام مثلا یکی جنس و بده من و چند نفر دیگه انجام بدیم حالا هرچی که باشه خشکبار یا ...

شده وام بگیر اینکارو شروع کن...آلو سیاه بخر از وسط نصف کن هسته اش رو دربیار و ورقه ورقه خرد کن دوتا خانم هم بیار کنارت به ازای هرکیلو آلو که خرد میکنن ۱۰هزار تومن بده بهشون بعد پشت سبد ها میذاری خشک بشن