2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن نوزاد

34 بازدید | 4 پست

بچه ها من نوزادمو از شیر گرفتم 

شیرمم خییییلی کم بود از اول ؛ یعنی الان شیر که توی سینه م مونده اصلا سنگینی یا تورمی ندیدم راحتم.

حالا یه هفته اس به بچه م شیر ندادم؛ یه بارم با دست فشار دادم تخلیه شد سینه م ولی کامل نه چون ادامه دار میشه روند تولید شیر

حالا نگرانیم درباره ی موندن شیر توی سینه م هست که بعدا دچار  خوش خیمی ها یا توده نشم

کسایی که اطلاعات دارن میشه راهنماییم کنن؟ بچه ی اولمه تجربه م کمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم، وقتی شیر دهی قطع میشه، بدن به‌تدریج متوجه میشه که دیگه نیازی به تولید شیر نیست. همون‌طور که گفتی، چون از اول حجم شیرت کم بوده و الان هم نه سنگینی داری، نه تورم، نشون میده روند خشک شدن شیر در بدنت خیلی آرام و طبیعی داره پیش میره.

🔹 آیا موندن شیر خطرناکه؟
نه، معمولاً شیر باقی‌مونده توی مجاری به‌مرور جذب بدن میشه و باعث توده یا بیماری نمیشه. نگرانی از "توده‌های بدخیم یا خوش‌خیم" به خاطر شیر خشک‌نشده علمی نیست. چیزی که ممکنه پیش بیاد، اگر تخلیه زیاد یا تحریک بشه، ادامه پیدا کردن تولید شیر یا در موارد نادر، انسداد و التهاب (مثل ماستیت) هست.

🔹 چی‌کار کنی؟

• همین‌طور که تا حالا پیش رفتی، بهترین کار اینه که سینه‌ت رو زیاد فشار ندی یا تخلیه نکنی. چون هر بار فشار بدی، به بدن پیام تولید بیشتر می‌دی.
  • اگه احساس سنگینی یا درد کردی، فقط کمی تخلیه کن برای راحتی، نه کامل.
  • می‌تونی از کمپرس سرد (مثلاً حوله‌ی سرد یا برگ کلم سرد روی سینه) کمک بگیری تا روند خشک شدن سریع‌تر بشه.
  • لباس زیر راحت و بدون فشار زیاد استفاده کن.

🔹 چه زمانی باید نگران بشی؟

• اگه سینه قرمز، داغ یا خیلی دردناک شد.
  • اگه توده‌ای حس کردی که با گذر زمان کوچیک نشد.
  • یا تب و لرز داشتی.

در غیر این صورت، همین روند طبیعی‌ه و اصلاً جای نگرانی بابت توده یا بیماری نیست. معمولاً طی چند هفته تا یکی دو ماه، شیر کاملاً خشک میشه و سینه‌ها به حالت قبل برمی‌گردن.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

ببین عزیزم، وقتی شیر دهی قطع میشه، بدن به‌تدریج متوجه میشه که دیگه نیازی به تولید شیر نیست. همون‌طور ...

ممنون بابت توضیحات شفاف و کاملتون🌹🙏🏻پایدار باشید