2777
2789
عنوان

خانمای قری عروسی داریم بیاید

140 بازدید | 19 پست

بچه ها موندم برم آرایشگاه یا موهامو ساده دم اسبی ببندم آرایشم خودم بلدم در حد خط چشم و اینا 

بعد اینکه آکسسوری چی روی مد هس لباسم حریر مشکی بلند یکم رو سینه ش منجوق دوزی هس در کل لباسم ساده س یکم راهنمایی کنید مرسی من زندایی دامادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایشگاه ها خیلی غلیظ آرایش میکنن احساس میکنم بهم نمیاد

نه اتفاقا بهشون بگی که ملیح میخام 

غلیظ آرایش نمیکنن

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

من میخوام خودم شینیون کنم

همه وسایلشو دارم ویو و بابیلیس و اتو و ….

موی باز الان مده حالت فر ولی من بچم نوزاده هی میکشه خراب میشه

تازه مامانمم خودم درست میکنم

ارایشگاه این مدلی که میخوام درست کنم ۱ و پنصد میگیره

مامان دوتا گل پسر

آخ جون عرووووسی

منم میخوام

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من خودم مدرک ارایشگری دارم ولی برای مو دست و بالم باز نیس

ن من مدرک ندارم

ولی سلیقه ام خوبه و بلدم

ناخنمم خودم ژلیش میکنم وسایلشو دارم

منظورت اینه وسایل نداری؟ اگر نداری بری ارایشگاه بهتره 

مامان دوتا گل پسر

بیا جای من برو استرسش بیشتره تا لذت

من ساده میگیرم همه چیز رو

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...