2777
2789

من الان پشت کنکورم اولین سالیه که پشتم 

الان واقعا گمراهم نمیدونم میخواد چی سرم بیاد 

نمیدونم چطور بخونم که سال 1405 برم دانشگاه ی رشته ی عالی وتاپ

رشتمم تجربیه

ترازت چقدر بوده یعنی درحدی بوده که یک پیش زمینه داشته باشی برای شروع دوباره؟

و اینکه یه برگه بردار روش بنویس علت های پشت ماندن من. یک روز کامل به این فکر کن و یکی یکی با جزئیات بنویس پرش کن

بعد بچسبون به کمدت و سعی کن تکرارش نکنی. با این کار نصف راهو رفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترازت چقدر بوده یعنی درحدی بوده که یک پیش زمینه داشته باشی برای شروع دوباره؟و اینکه یه برگه بردار رو ...

میدونی من تا دهم خیلی درسم خوب بود و یازدهمم بد نبود اما 12 رها کردم 

و اصلا کنکورم ندادم یعنی دادم اما نخونده بودم براش 2 تا تست زیست زدم با ی زمین که ترازم شد 4000 

اما خب نخوندم که این شد 

میدونی من تا دهم خیلی درسم خوب بود و یازدهمم بد نبود اما 12 رها کردم و اصلا کنکورم ندادم یعنی دادم ا ...

خب پس خودت میدونی که نخوندی و این شد

اگر بخونی صدهابرابر بهتر از این میشه نگران نباش فقط امسال دیگه حتی یک روزم ول نکن

خب پس خودت میدونی که نخوندی و این شداگر بخونی صدهابرابر بهتر از این میشه نگران نباش فقط امسال دیگه ح ...

حال روحیم خیلی بده همین الان که اومدم تاپیک زدم قبلش با مامانم بحث کردم فک کن برگشته بهم میگه پسر میشدی بهتر بود

حال روحیم خیلی بده همین الان که اومدم تاپیک زدم قبلش با مامانم بحث کردم فک کن برگشته بهم میگه پسر می ...

بخاطر کنکور؟خانواده دوست دارن بچشون موفق باشه و سختی نکشه الان اعصابشون خورده یه چیزی میگن. میدونم حالت چقدر بده ولی از الان شروع کن سال بعد خوشحال باشی

بخاطر کنکور؟خانواده دوست دارن بچشون موفق باشه و سختی نکشه الان اعصابشون خورده یه چیزی میگن. میدونم ح ...

اره میگه من فک کردم دخترم میشه ی دختر موفق تحصیل کرده نه یکی مثل تو واقعا حالمو بد میکنه واقعا دلم نمیخواد دیگه تو خونمونم باشم 

باهاش صحبت کن بگو سال بعد قول میدم جبران کنم

اصلا خموشم نمیاد باهاش حرفم بزنم 

واقعا دلم برا خودم میشوزه که نمیتونم دردودلم کنم با ی نفر کلا انگار هیچکسیو ندارم 

همه دوستامم از مامانم بدتر شدن برام

باهاش صحبت کن بگو سال بعد قول میدم جبران کنم

مامانم تازه اینم میگه که سال بعد قبول نشی آبروتو میبرم میشینم پیش همه میگم درس نخوندی پولارو حروم کردی با مشاور و ازمون وکلاس وومدرسه و کتاب و...