2777
2789
عنوان

اردبیل کجا بریم

58 بازدید | 4 پست

بچه ها یکی از دوستام پیشم نشسته میخوان برن اردبیل جاهای دیدنی یا بازار خوب کجا باید برن ؟ اولین بارشه ،

پارچه فروشی ارزون قیمت هم شنیدیم که دارن ، آستارا بازارش چطوره ؟ سرعین هم بازار داره ؟ 

بگین ممنون میشیم 🥲🌸

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

خرید نمیدونم چون هیچوقت برای خرید نمیرم اونجا 

فکر کنم بازاره اردبیل خوب باشه

ولی گردش برید دریاچه سوها_جنگل فندقلو_سرعین 

ویلادره برید صبحونه بخورید

پل معلق نیر برید خیلی خوبه

برید مشگین شهر جهنم دره 

برید بولاغلار نیر

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪

گردنه حیران برید تلکابین و سورتمه داره خوبه

برای شبگردی‌ام فقط سرعین عالیه تا ۳ صبح برید بگردید پیاده

بلالو اش دوغ بخورید کیف کنید

سرعین شهره زندس واقعا

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز

سرعین بازارهای قیمت مناسب کم هست .ولی کبابی وآش دوغ ومحصولات ارگانیک خوبی داره .وروستای ویلادره همان نزدیکی ازاماکن دیدنی سرعین هست .

آستارادراین فصل خیلی شرجی وگرمه، بازارساحلی خیلی خوبی داره البته قیمت هابالاست ولی میشه اجناس خوبی پیداکرد.

اردبیل بازارسنتی داره مثل بقیه شهرها.

وبازارچه شیخ صفی محل خوبی برای خریدسوغاتی سنتی مثل کیف و...چرم ،گلیم وجاجیم ،اقلام سنتی،سنگ هاوزیورآلات هست وهمچنین بازارمحصولات خوراکی اردبیل مانندکره وعسل وسرشیرمحلی،حلواسیاه،...نیزدرشیخ صفی هست .

مکان تاریخی وموزه شیخ صفی هم همانجاست .

کبابی های اردبیل معروفه .

پل مشکین شهر،روستای عنبران (محل بافت گلیم های ایران )،سوها،

جنگل فندقلو،تله کابین فندقلوبه گردنه حیران ،دریاچه شورابیل ،آبگرم شابیل وسرعین ،آلوارز،دریاچه نئور و...ازمکانهای دیدنی اردبیل هست .