2777
2789
چیکار کردی؟

بهش دلم نمیومد بگم ولی بچه ها به مدیر گفتن و مدییر بهش توضیح داد.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداییم🤕،خوبه مهربونه ولی واقعا تمیز نیست من میرم شهرستان به زور میبره خونش واقعا بوی عرق میره تمام لباساش اتاقا لباسا رو خیس عرق پهن میکنه روی چوب لباسی،پر.یود شده بود شرت خونی وسط اتاق،منم به شدت وسواس از اونام که میرم حموم ۵.۶ بار لیف میزنم اول صابون بعد شامپو بدن یکساعت درگیرم توی حموم میام بیرون کلی لوسیون و مام و اسپری میزنم وقتی زنداییم و خونه زندگیش رو دیدم توبه کردم باز برم خونش

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

نه کثیف خیانت کار منظورم نیستکثیفی ک بوش میاد

اره عزیزم بعدا متوجه شدم🤗😂 در رابطه با سوالتم باید بگم یه نفر تو کلاسمون خیلی بد بو بود همه بچه ها با هم تصمیم گرفتن یه برگه برداشتن و روش نوشتن ک عزیزم لطفا بیشتر رعایت کن بهداشتو. البته جوری نوشتن ک انگار منظورشون کل کلاسه و تو کیف همه ازین برگه ها هست

نه کثیف خیانت کار منظورم نیستکثیفی ک بوش میاد

اره عزیزم بعدا متوجه شدم🤗😂 در رابطه با سوالتم باید بگم یه نفر تو کلاسمون خیلی بد بو بود همه بچه ها با هم تصمیم گرفتن یه برگه برداشتن و روش نوشتن ک عزیزم لطفا بیشتر رعایت کن بهداشتو. البته جوری نوشتن ک انگار منظورشون کل کلاسه و تو کیف همه ازین برگه ها هست

بهترین‌کار بوده

باید شوهرش ازش دوری کنه واقعا اینجوری که تو توصیف کردی شوهرش هم حتما کثیفه که اون رو تحمل میکنه خدا به دادتون برسه واقعا خیلی بده با همچین آدمایی زندگی کردن خونتون آپارتمانی هستش ازخودتونه