2777
2789
عنوان

یه پسره هست دم باشگاهمون

281 بازدید | 27 پست

من از باشگاه که میام بیرون، همین لحظه میرسه و منتظر میمونه تا خانما باشگاه رو خالی کنن که بره داخل،

بار اولی که دیدمش یه ماشین اومد جلوی در پارک کرد، حدودا ۱۰ دیقه نشسته بود تو ماشین ( حالا نمیدونم منو زیرنظر داشت یا چی )  از ماشین پیاده شد فاصلمون حدودا ۳ متر بود از همونجا ازم پرسید خانما اومدن بیرون؟ گفتم نه هنوز داخلن، از اون موقع همیشه بعد از باشگاه چشم تو چشم میشیم و به هم زیاد نگاه میکنیم.

ولی دوروبر من خانم هست نمیدونم چطوری راه ارتباطی رو اوکی کنم، مثلا برم سوپری که نزدیک باشگاهه؟ که اونم بیاد اونجا؟ ( اتفاقا دیروز اون رفت سوپری ولی خب تا خواستم برم داخل دیر شده بود و همین لحظه اون اومد بیرون )

یا چند متر برم قسمتی که خلوته وایسم؟ تا موقعیت داشته باشه بیاد؟

شمارمو بنویسم بذارم رو ماشینش چطوره؟ 😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش به خیر یکی از اساتید کنکور منم یکسال به من اینطوری نگاه میکرد

اینستا ریکوئست داد قبولش نکردم رفته بودم بالا بالاها

بعدها فهمیدم تمام اون مدت دوست دختر داره و آخر همون سال باهاش ازدواج کرد

اسی از توهم بیا بیرون

بخوادت میاد جلو خودتو خوار و خفیف نکن

هَوَل نخونهول یعنی عجولبذار دو روز بگذره خودش اگه بخواد پیشنهاد میده دیگه

وقتی موقعیتش نیست، تاپیکو یه بار دیگه بخون، میگم برم جای خلوتی وایسم که بتونه بیاد؟

یادش به خیر یکی از اساتید کنکور منم یکسال به من اینطوری نگاه میکرداینستا ریکوئست داد قبولش نکردم رفت ...

من اگه یه جای خلوت وایسم یعنی خودمو خوارو خفیف کردم؟! 😐

وقتی موقعیتش نیست، تاپیکو یه بار دیگه بخون، میگم برم جای خلوتی وایسم که بتونه بیاد؟

مگه میخواد بهت مواد بده جای خلوت لازم باشه😅

تو جمعیت هم میتونه مثل یک فرد موجه بیاد جلو بگه چند لحظه میتونم وقتتون رو بگیرم و بعد برید باهم صحبت کنید

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم