2777
2789

از دیشب فکرم درگیره ما به مقدار اختلاف افتاده بینمون دیشب خواب دیدم زن عموم پدر بزرگم رو کشته منم کمکش کردم چالش کنه کسی نفهمه بعد همش تو خواب میترسیدم ببرن اعدامم کنن😂😂😂😂

خیر باشه انشاالله صدقه بده 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از هوش مصنوعی بپرس تعبیر میکنه و دلایل روانشناسیشم میگه خیلی از خواب ها تعبیر ندارن دلایل روانشناسی باعث میشه ببینیشون

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خیره ان شا الله عمرشون بلنده 

به خدا قسم من دوباره خواب مییینم یکی کشتم دفعه اول دستام پر از خون بود هنوز میترسم رانندگی کنم میلرزه پاهام به خاطر این خواب 

دفعه بعد تو همون باغ یه پیرزنی بود که میزدم تو سرش تا بکشمش چون مدام تحدید میکرد میکشمتون 

شوهرم گفت احتمالا مامانم بوده می خواستی بکشیش😅