2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون محدودتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 188 پست
باتوجه ب این شرایطی ک هست اصلا راهی نداره راه چاره نمیدونم چیه

پس مجبورب کنار بیای چون میگی کل خانوادشون اینجورین

با دعا نویس من فکر نمیکنم درست شع مگه اینکه طرف خیلی ماهر باشع

باشگاه کلاس اینا اگه میزاره برب از این طریق سرگرم کن خودتو

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

من ۲۱ سالمه باورت میشه حس میکنم ۷۰ سالمه؟؟؟؟تو شهر ما اصن از این شغلا نیست خیلییییی کمه گیر نمیاد

هرکاری بکنی بهتر از اینه که برده شوهر اسکلت بشی نه بیرون نه کار نه آزادی نه اینور اونور آدم روانی میشه که حتی نوجوونام انقد محدودیت ندارن یکاری کن واسه خودت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا تو اطرافیان دیدم ک بهتر شدن؟همین فامیل شوهرم شوهرش تو تعصب چیزی از شوهر من کم نداشت رفته واسش ...

پس پیش همین دعا نویسه برو توام

باتوجه ب شرایطی ک هست ب هیچ وجه نمیشه ب هیچ وجههه

چه شرایطی؟ اینترنتی هم میشه درخواست داد 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

پس مجبورب کنار بیای چون میگی کل خانوادشون اینجورینبا دعا نویس من فکر نمیکنم درست شع مگه اینکه طرف خی ...

ببین کلاس ک اصلااااااا باشگاهم ی ماه رفتم انقد مسخره بازی دراورد نزاشت ک برم الانم تا میگم میگ نمیزارم بری

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
هرکاری بکنی بهتر از اینه که برده شوهر اسکلت بشی نه بیرون نه کار نه آزادی نه اینور اونور آدم روانی می ...

یچند وقته دارم فکر میکنم خیلییی راه ها ب ذهنم رسیده ولی نشدنیه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
من ۲۱ سالمه باورت میشه حس میکنم ۷۰ سالمه؟؟؟؟تو شهر ما اصن از این شغلا نیست خیلییییی کمه گیر نمیاد

اگه هیچ کسو نداری و بچه نداری من بودم فرار میکردم ول کن بیا تهران نگران هیچی ام نباش

من واقعا نمیتونم مث برده زندگی کنم

عزیزم منم دقیقا همین مشکلارو دارم به علاوه این که به شدت کنترلگره همش میخواد گوشی منو چک کنه،همه زنا از نظرش خرابن،دست بزن داره،به خانوادم فوش میده،رفت و امدم نمیکنه ولی انتظار داره من از طرف خودشون برم،هیچ رفیقی هم اجازه ندارم داشته باشم ولی خودش کلی رفیق داره،با همه مهربونه به من که میرسه مثل سگ میمونه همیشه هم بهم میگه خانوادت دوست ندارن و تو بچه اونا نیستی اونا فقط ازت سواستفاده میکنن ولی تا به خانوادم چیزی میگم بهم میگن همه تو زندگیشون مشکل دارن 

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

زبانی یا واقعن تو کارات هم بهش توکل کردی ؟

انقدی بوده ک تا همین چند روز پیش اصلا فکرم سمت دعا نمیرفت ولی دیگ جونم ب لبم رسیده

من نمیگم شوهرم بشه پسر پیغمبر خدا ی ذره ادبش کنه درستش کنه واسم کافیه

یچند وقته دارم فکر میکنم خیلییی راه ها ب ذهنم رسیده ولی نشدنیه

پول داری؟یکم دستت پول داشته باشی طلایی چیزی بفروشی طلاق بگیر برو کار کن ولی اصلا فکر نکن که بخوای باهاش بمونی حیفی

ببین کلاس ک اصلااااااا باشگاهم ی ماه رفتم انقد مسخره بازی دراورد نزاشت ک برم الانم تا میگم میگ نمیزا ...

من بودم جدا میشدم

اتفاقا خوشحالم بودم ک کسیو ندارم چون همه چی پای خودمه

کاش واقعا درگیر خانواده نبودم کمتر از ی ماه جدا میشدم

پس پیش همین دعا نویسه برو توام

اون نمیگه پیش دعانویس رفتم ولی همه‌میگن مثلا چای ک درست میکرده توش دعا میریخته و اینا و کاری ک ما دوست نداشتیم انجام میشده

حتی بخاطر تفکرات مزخرفشون میونه خوبی باهمون خانوم ندارن 😂