2777
2789
عنوان

طلاق

78 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من حدود سه ماه ک شوهرم گفته باید طلاق بگیریم و به دادگاه اقدام کردیم تویه روستای کوچیک زندگی مکنم الان منوجه شدم ک ب پدر شوهرم گفتن خیلی باید بی غیرت باشین ک این عروسو نگه داری چون من قبلا یک دوست پسر داشتم و حدود ۶ ماه قبل از شروع رابطه دوستی با همسرم تموم کرده بودم 

و همه چیو راجب گذشتم بهش گفته بود با سند و مدرک ولی الان بهم تهمت زدن مگن رفته خونه پسره باهاش فرار کرده ب مرگ مادرم چنین کاری نکردم حالا میخوام ب همسرم پیام بدم بهش بگم داری سر حرفای چرت بقیه زندگیمونو خراب مکنی و من اونجوری نبودم و نیستم ۲ سال دوست بودیم ۱ ساله ک نامزد کردیم ولی الان میخوام بگم داری اشتباه مکنی خانوادم مگن نکن ولی من دلم میخواد بهش توضیح بدم ولی میترسم باور نکنه و بگه اویزون منی چیکار کنم میشه راه حل بدین

اول اینکه نباید از گذشته چیزی بهش بگی

دروغ نمی گی و ولی لازم نیس همه حقایق رو بدونه آخه اگه بدونه قبلا دوس پسر داشتی وضع زندگیتون چی میشه،هیچی باعث شدی عدم اعتماد به تو در همسرت شدت و قوت پیدا کنه 

الان هم نمیخاد توضیح بدی که خوب هستی ول کن بزار هر کاری می‌کنه بکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی اینجا نمیدونه بهت بگه چیکار بکن چون شرایط سختیه و ممکنه دچار ضرر بشی
ولی اگه هم حرفی خواستی بزنی احیانا حضوری بگو نه پیام که پیاماتو نکهداره نشون کسی بده و دوم هم اینکه اگه نهایتا خواستن طلاق بدن حق و حقوقتو بگیر اگه خودت نتونستی وکیل بگیر و با چند نفر کاربد صحبت کن که مثلا یا توافقی طلا هارو برداری یا مهریه بگیری یا هم هردو رو بگیری، چون اگه چیزی ازشون نگیری یعنی پذیرفتی که واقعا ایراد از تو بود، در حالی که چیزی که مهمه دوشیزه بودنته نه دوس پسر داشتن
با افراد عاقل و کاربلد صحبت کن و درست تصمیم بگیر

در نهایت امیدوارم شوهرت به حرف اونا گوش نده و زندگیتونو نگهداره

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
وقتی طرف نمیخادت گیر نده مغزشو شستن.بعدا هم برگردی مدام به روت میزنند.الان اختلاف سر چیه ؟

همسرم میگه طلاق بگیریم منم وکیل گرفتم میگه چون قبلا با پسره بودی و فرار کردی ولی همش تهمت ک بقیه بهم زدن