2777
2789
عنوان

جاریم روانیم کردهههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بخره. خب انجام بده. تو چرا انقدر درگیرشی؟؟؟؟؟ با خودت تکرار کن، به درک که کارای منو تکرار می کنه. به یه ورتم نباشه. تمام. هر کسی ارزش اینو نداره که بخاطرش خودتونو ناراحت کنبن

خب بخره. خب انجام بده. تو چرا انقدر درگیرشی؟؟؟؟؟ با خودت تکرار کن، به درک که کارای منو تکرار می کنه. ...

روی مخمه 

اوایل برام مهم نبود

خب خوشم نمیاد همه لباساش مث منه 

همه کاراش عین منه

حتی ناخنامون!!

خودتم باشی اعصابت بهم میریزه

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

روی مخمه اوایل برام مهم نبودخب خوشم نمیاد همه لباساش مث منه همه کاراش عین منهحتی ناخنامون!!خودتم باش ...

نه من برام مهم نیست. من اصلا درگیر ادما نیستم و نمیشم. فقط درگیر یه نفر شدم اونم چون تو کار خودم و شوهرم دخالت می کرد. جلوش وایستادم... چون ادم پررویی بود و با وجودی که جوابشو دادم اما ول کن نبود پیش چند نفر گله اش رو کردم به گوشش رسید دست و پاشو جم کرد. 

روی مخمه اوایل برام مهم نبودخب خوشم نمیاد همه لباساش مث منه همه کاراش عین منهحتی ناخنامون!!خودتم باش ...

در واقع علنی کردم دخالتاشو ... براش بد شد انگار بخاطر همین یکم دست و پاشو جمع کرد .هم رفت و امدشو خدارو شکر کم کرد هم دیگه ریختشو نمی بینم.

در واقع علنی کردم دخالتاشو ... براش بد شد انگار بخاطر همین یکم دست و پاشو جمع کرد .هم رفت و امدشو خد ...

چیکار میکرد مگه؟؟

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

چیکار میکرد مگه؟؟

تو چیزی که بهش ربط نداشت نظر میداد . البته اخلاقشه برا همه اینکارو‌می کنه اما اینکه برا من زبونش دراز بود بخاطر شوهرم بود. زیادی بهش بها داد اونم دور برداشته بود.

دیدیش بگو یک نفر منو دیده گفته لباسهات رو یکبار میپوشی بعد میدی به جاریت؟ گفتم نه چطور؟

گفته دروغ نگو قبل تو اینچیزا رو نمیخرید و نداشته تو بهش دادی !!

بعد بگو مردم چه فضولن دقت میکنن من چی خریدم بعدش تو که میخری فکر میکنن من بهت دادم 

بعد هم بلند بخند 

اگر آدم باشه میفهمه اینکار رو نکنه 

فقط حواست باشه یک همسایه رو بگی که نمیشناسه یک اسمی که وجود نداره بگو