2777
2789
عنوان

جاریم روانیم کردهههههههههه

283 بازدید | 28 پست

جاریم از من بزرگتره

هرکاری میکنم سریع میره انجام میده

لباس میخرم میره میگرده عینشو میخره

مژه کاشتم سریع رفت انجام داد

یه کفش اسپرت خریدم دوید رفت همونو خرید

یه پارچه مجلسی خریدم واسه عروسی اقوام رفتم لباس مجلسی دوختم پوشیدم. توی عروسی تا منو دید هفته بعدش اون پارچه رو خریده بود و دوخته بود واسه عقد خواهرزادش پوشیده بود استوری کرده بود

روی مخمه

یه ظرف میناکاری خریدم. اومد خونمون و ماه بعدش ک ما رو دعوت کرد خونش دیدم همونووووو خریده

موهامو مدل پرده ای کوتاه کردم اونم سریع رفت کوتاه کرد

یه کت خریده بودم عید. رفته گشته همونو خریدههههههه دیروز پوشیده بود

بخدا همه چیزمون شبیه شده 

دیزاین خونش،لباسامون، کفش هامون، مدل موهامون، طرح ناخن هامون حتی!!

اوایل میگفتم طوری نیست لابد سلیقمو قبول داره. اما الان رو مخمه کاراش

کلا زیاد نمیبینمش و در جریان کارام نمیذارمش

ولی مثلا وقتی بعد از دو ماه منو میبینه تا میبینه چیزی خریدم یا کاری کردم میره میکنه

چیکار کنم

اعصابم خورد میشه 

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

یه دختر عمو داشتم اینجوری بود طوری که میومد مانتوی منو میگرفت می‌برد خیاطی شبیهش می‌دوخت.داشتم دیواااااااانه میشدم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استوری تیکه دار بزار که نشون بده الگوی خیلیایی

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

وااای 😂😂

کاش حداقل تنوع بده مثلا یه چیزی رو بره بهتر از مال تورو بخره 😂

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

من فرش خریدم‌جاریم چند ماه بعد رفت کپ‌فرش هتی من فقط رنگ‌دیگه اش خرید

فکر کنم کورن بقیه جنس های تو مغازه و فروشگاه را نمیبینن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
یعنی دقیقا همون مدل و رنگ رو میخره یا شبیه شو مثلا میره همون کفش با همون برند و رنگ و مدل میخره ؟بعد ...

دقیقا همونو میخره

من از خودم استوری میذارم یا توی مهمونیای مشترک همو میبینیم

اتفاقی دوبار توی بازار دیدمش

یبار اومده بود بوتیک پسرخاله شوهرم دیدمش اونجا

و .....

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو!