یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کوچیک نیستن ک بهشون یاد بده چیکار کنن بزار خونه ب دخترت بگو حواسش ب همه چی باشع غذام براشون حاضر کن رفتی ب دخترت بگو درو از پشت قفل کنه و برو اینجوری مستقل ام میشن ولی زنگ بزن چک کن خودت
تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
برای نهار یه چیزی براشون آماده کن بسپر به گاز دست نزنن برو هر یک ساعت یه بار هم یه زنگ بهشون برن خیالت راحت بشه
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
دیگ مجبوری امتحانی یک روز تنهاشون بزار در رو قفل کن بگو ب گاز دست نزنن غذاشونو بزار زمین خاستن بکشن بخورن
دربرای کسی باز ننکنن تامیای
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
ببین عزیزم مسئله اینه که اون شغلی که پیدا کردی، شرایط ویژه نداره...بعیده حقوق آنچنانی هم بدن بهت...
توی کفه ترازو بذار ،آسیبهای احتمالی به زندگیت، بچه ها و حتی شوهرت
یا درآمدش؟
من خانواده آسیب دیده زیاد دیدم...دلیل اصلی، شاغل بودن مادر...
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟