2777
2789

مشکوک شدم بهش اسکرین شات چت دونفرو دیدم گفت برا من نیست برا دوستمه فرستاده بود برا من باور نکردم ولی چون مدرک محکم نداشتم ادامه دادم 

بعدا گفتم چرا اینکارو کردی با خنده گفت اون تموم شد بابا،با حالت شوخی گفت جدیش نگرفتم 

یبار هم بعدا پرسیدم گفتم اون چی داشت اخه با اون قیافش باز با خنده و شوخی گفت من کار به قیافه ندارم من به یچی دیگه کار دارن

یعنی اینا حرف دلش بود؟ و شوخی نبود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نود درصد شوخی جدیه، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

کدوم قسمت گالریش هست عکس

اگه تو اسکرین شات هاس خودش گرفته

اگه تو ایتا یا نرم افزار دیگس براش فرستادن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کدوم قسمت گالریش هست عکساگه تو اسکرین شات هاس خودش گرفتهاگه تو ایتا یا نرم افزار دیگس براش فرستادن

تو گالری دیدم چون گوشی رمز داشت همه چیش رفتم از فیسبوک قسمت پست گذاشتن تو گالری دیدم

بعد گفتم بده ببینم عکس کجا بود نداد دیگه گوشی رو