من امروز یکی از اشنا ها بهم نی نی سایت و معرفی کرد خواست برام کاربری درست کنه دیدم کاربری دارم و الان که تاپیک هارو خوندم فهمیدم دختر 11 سالم ح گوشی نداره با گوشی و کاربری من اینجا بوده و این تاپیک هارو زده چیکار کنم میترسم تاپیک های نا مناسب سنش روخونده باشه😭
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
🙃🙃🙃🙃🙃🙃اینجا که اصلا مناسبش نبوده ولی چطور نفهمیدی اینجا میاد مگه تاریخچه رو چک نمیکنی
مطمئنم پاک کرده،دهه نودیا یه اعجوبه هایی هستن داداش من گوشی مامان یا بابامو برمیداره تو قسمت میکروفون گوگل هرچی میخواد میگه وگوگلم براش میاررههه، یکی از آشناهامون دخترش ۱۱سالشه با یه پسر حدودا ۲۰ساله فرار کرده الانم منتظرن حداقل ۱۵بشه عقدش کنن،خیلی چیزا میدونن بچه های نودی
من موندم اونا که بچشون کوچیکه چه پسر چه دختر گوشی دستشون میدن نظارت نمیکنن من همیشه نامحسوس حواسم بهشون هست چیکار میکنن و میبینن بچه هام هم زیاد کوچیک نیستند
اخی دخترت باگوشی توتایپک زده توخبرنداشتی الانم این تایپک زدی نابلدم هستی ازگوشی سردرنمیاری ؟اونی فکرمیکنی مایییم خودتی اگرسایت بلدنبودی نه بلدبودی تایپک بزنی نه تک تک کاربراروریپلاکنی نحوه پستاونگارشم باتایپکاقبلی یکیه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
وقتی تو یه تاپیک کاربریت ۱۸ سالته، تو یکی ۱۵ حق بده باور نکنیم خب😂😂چجوری ادبیات مادر ۳۳ ساله و دخت ...
عزیزم دارم میگم کاربری دخترم زده بوده که هر تاپیک یه سن داشته من 33 سالمه و از 18 سالگی ازدواج کردم و یه دختر 11 ساله دارم اصلا باور نکنید میتونید از تاپیک خارج شید.