2777
2789
عنوان

پزشک برای افزایش قد اصفهان

141 بازدید | 22 پست

سلام خانمای گل ..پسر من ۱۰ سالشه و قد ۱۳۵ ..حدود دوساله که رشدش واقعا کم شده ..تا حدود ۸ سالگی اصلا جز بچه های کوتاه کلاس نبود ولی الان جز کوتاهترین بچه های کلاسه ..پیش دکتر مودب و هاشمی بردم ..ولی مثل اینکه موافق هورمون رشد و دارو نیستن و قد متوسط یا کوتاه رو طبیعی میدونن ..و دارن فرصت سوزی میکنن ..اگر دکتر خوب غددی میشناسید که تو زمینه افزایش قد بچه ها باسه ممنون میشم نظر بدید

سلام عزیزم اونا دارو هاشون گرونن خیلی الان یه چیزی بهش ندن عقیمش کنن برو تو یو تیوب چالش افزایش قدو انجام بده قدش خییلی بلند میشه ورزشه اونوقت خوده یارو بعد سن رشد قدش شده ۲۰۴

سلام عزیزم اونا دارو هاشون گرونن خیلی الان یه چیزی بهش ندن عقیمش کنن برو تو یو تیوب چالش افزایش قدو ...

من برام مهمه که قد کوتاه نشه ..فوتبال میره ..هر روز کلی طناب میزنه ..کلسیم و ال آرژنین و ویتامین دی میدم هیچ تاثیری نداشتن..هورمونای رشد هم قبل بلوغ عوارضی ندارن اگر دیر بشه و زمان بلوغ استفاده کنن کلی عوارض داره ولی این دکترای من دارن فرصت سوزی میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برام مهمه که قد کوتاه نشه ..فوتبال میره ..هر روز کلی طناب میزنه ..کلسیم و ال آرژنین و ویتامین دی ...

بنظرم یه دوره انجام بده اگه خوب بود خب عالیه چون من ۱۸ سالمه تو یه دوره ش ۴ سانت افزایش قد داشتم

داروی هورمونی میگن عوارض داره

من پیش دکتر مهدی سالک بردم میزاره به عهده خودت به ما هم گفت اگه دوست دارید بزنید شوهر منم نذاشت

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

هورمون رشد و این چیزا عوارض داره منم پسرم را هرچی دکتر میبرم میگن ژنتیک فقط مهمه  تغذیه و ورزش نهایت چند سانت رشد میده پسر من شنا والیبال میره خودمون زیاد بلند نیستیم

💖عشقم خانواده ام💖

من برای بچهام گرفتم امپول رشد تو پنج ماه 7 سانت قدشون بلند شد اما قطعش کردم ودیگه نرفتم دکتر 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

داروی هورمونی میگن عوارض دارهمن پیش دکتر مهدی سالک بردم میزاره به عهده خودت به ما هم گفت اگه دوست دا ...

دکتر سالک اصفهان هستن 

الان از قدش راضی هستید ..به نظرم قد مهمه خصوصا برای پسر ..اصلا برای یه سری مشاغل .قد کوتاه مشکل داره