2777
2789
عنوان

دخترم تب داره

73 بازدید | 7 پست

دخترم دیشب ناگهان. دستم گذاشتم رو پیشونیش دیدم مقدار انگار داغه تبش گرفتم ۳۷.۷بود استا دادم و پاشویه اومد زیر ۳۷بعد تا صبح دیگه اکی بود فقط هی سرش  داغ میشد بالا تنشم. یکم گرم تر بود. یه ماه قبلم همینطور شد  یه باره تب کرد البته تب بالا نزدیک ۳۹ ولی  دو سه روز طول کشید بعدم یکم اسهال شدو ۴تا دندونم همزمان در اورد الان نمدونم از چیه واقعا تبشم حیلی بالا نمیره

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 

دختر منم از صبح تب کرده شربت بی بی کلد دارم درباز شده نمیدونی تا کی قابل استفاده؟  روشم چیزی ننوشته 

کف پای دخترت حنا یا پیاز بزار تبشو بکشه

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبردیش دکتر؟اگه زیاد تب میکنه باید ازمایش عفونت ادراری بده

نه یک ماه پیش فقط دو روز تب کرد  بعدم همزمان ۴تا دندون در اورد الانم شک دارم به دندوناش اخه دندونای نیشش سفید شده 

مرتب چک کن. اگه دیدی بدنش داغه استامینوفن بده. تب برای بدن واقعا بده. باید سعی کنی بیاری پایین عزیزم

کنترل میشه. با استامینوفن.  امروزم تعطیله دکتر نیس

دختر منم از صبح تب کرده شربت بی بی کلد دارم درباز شده نمیدونی تا کی قابل استفاده؟ روشم چیزی ننوشته ...

دیشب تا صبح گذاشتم