2777
2789

خود به خود فکر نکنم باطل شه

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سحر و جادو رو کاغذ نوشت باید تو اب روون بندازی از بین بره 

اگه رو فلزه باید ابش کنید 

اگه خوراکی بوده باید برید پیش متخصص اون کاری میکنه بالا بیاری 

خوندنی رو نمیدونم

زندگی من 😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍

پازسال من یه حال بدی داشتم تمام دکترهارو رفتم هیچ کس نمیفهمید چی شدم

حال روحیمم داغون بود

یکی بهم گفت سحر و جادو داری. منم اهل این کارها نیستم که برم سراغ اینجور چیزا.

فقط شروع کردم به اسفند دود کردن و ۴قل خوندن و حرز امام جواد هم یکی داشتم اما یکی جدید خریدم گذاشتم پیشم و رفتم حرم امام رضا

وقتی برگشتم کاااملا خوب شده بودم دیگه از اون حالتها خبری نبود.

یعنی اینجوری برات بگم روزی چند بار گریه میکردم یهو تو خواب جیغ میزدم صبح ها که بیدار میشدم با اضطراب شدید و گریه پا میشدم

الهی به امید خودت...  
یعنی هیچوقت کسی نمیتونه باطلش کنه؟

ادم درست پیدابشه قدیمی و مومن باشه اره نه این شیادایی که خودشونو به شیطان فروختن .گاهی اشتباهی فکر میکنی دعاشدی درصورتی که دلیل چیزای دیگس

لایک نکنید .توروخدا 
پازسال من یه حال بدی داشتم تمام دکترهارو رفتم هیچ کس نمیفهمید چی شدمحال روحیمم داغون بودیکی بهم گفت ...

حرز امام جواد از کجا باید بخرم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

دختر خالم یه طلسمی داشت اینجوری بود که هر خواستگاری که برلش میومد اول خیلی گرم و صمیمی بود و بعد یهو سرد میشد ۲ بار نامزدیش بهم خورد

رفتن پیش یه دعانویس خییلی پیر کاربلد گفت که یه طلسم داری 

باطلش کردن و سریع بختش باز شد و ازدواج کرد

نامزد قبلیشم کلی پشیمون شده و هر از چند گاهی به فامیلامون میگه که رفتارای اونموقعم خیلی اشتباه بوده 

ادم درست پیدابشه قدیمی و مومن باشه اره نه این شیادایی که خودشونو به شیطان فروختن .گاهی اشتباهی فکر م ...

عزیزم ببخشیدتوخودتم اینوباورداری

هرکس هرروزنمازهای واجب بخونه نمازشب بخونه ازخدا کمک بخوادروزی یبار ایت الکرسی بخونه اصلاهرجادوسحر هم فرضاباشه باطل میشه. اگه ازته دل خداروصدابزنی حتماکمکت میکنه 

شیطان بااینکاراش میخوادایمانتو سست کنه مواظب باش

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم