2777
2789
عنوان

حرفامون به امام رضا

54 بازدید | 7 پست

امام رضا دفعه قبل کمکم کردی تو راهی که بودم مطمئنم که به صلاحم نبوده بقیه راهمم کمکم کن بهم خوشبختی سلامتی عشق ثروت حال خوب و عزت نفس و لیاقت همه خوبی ها و همسر خوب حال خوب خانودامو بده

شما هم بگید 

ازش میخوام اونی که دوست دارمو بهم برگردونه یا کاری کنه مهرش از دلم بره بیرون و یه ادم درست سر راهم قرار بگیره و فراموش کنم هر چی بوده رو 

یه کار خوب پیدا کنم

حال دلم اینقدر بد نباشه استرسام دلشوره هام حال بدم تموم شه بالاخره:)

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز رفتم حرم گفتم اگه از این حرم دل شکسته بیام بیرون دیگه به جون جوادت قسم پامو تو حرمت نمی‌ذارم 

دلمو شکوند دیگه حتی بمیرمم نمی‌خوام باهاش حرف بزنم

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

من دیروز رفتم حرم گفتم اگه از این حرم دل شکسته بیام بیرون دیگه به جون جوادت قسم پامو تو حرمت نمی‌ذار ...

اینجوری نگو منم همین حسو یه بار تجربه کردم اما بعدها مصلحتشو فهمیدم

اینجوری نگو منم همین حسو یه بار تجربه کردم اما بعدها مصلحتشو فهمیدم

دعا کن جوابمو بده خیلی دلم شکست😓💔

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔