2777
2789

بعد من قدم ۱۶۰ هست تقریبا تمام فامیلا همین رنج قدی داریم 

بعد خالم گفت شاید به خاطر قد کوتاهت میگن ۱۴سکه 

هیچی نگفتم ناراحت شدم چیزی در اصل به ذهنم نیومد بگم .... 

بعد گفت شوخی کردم 

خدایا مرسی ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو نه بخاطر لول پایین فک و فامیلامونه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من قبلا ته دلم میگفتم به یه سکه هم راصیم  مهم زندگیه ولی فهمیدم مردا خیانت کار تنوع طلب و خودخاهن

برای همین خداروشکر میکنم مهریم زیاد بود الان یه سال از عقد شده فهمیدم چند بار خیانت کرده با بقیه میپلکیده تا سوژه پیدا کنه و هر مشکلی پیش میاد تیکه میندازه میگه تو مشکل داری تو زندگی برو طلاق بگیر  من مشکلی ندارم  خون جیگرم کرده

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

لازم نیست به بقیه بگید چقدر مهریه میخواید بگذارید 

بعدم الان عرف مهریه ۱۱۴ تا هست ، حواست باشه همین مقدار ها مهربتو بگذاری 

من قدم ۱۵۶ هست ، هیچ کس هم هیچی بهم نگفته ولی اگه بگه منم به شعورشون اشاره میکنم ( شما هم نگذار بقیه دلتو بشکنن ) 

خدا خودش جواب دل شکسته ات رو میده نگران نباش قشنگم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

مهریه بالا به نظرم خیلی خوبه

اگه مردا هم مثل ما زنا به فکر اینده و زندگی بودن میگفتیم کم که گناه دارن ولی مثل یه پسر بچن باز بچه ها حداقل تعصب ندارن با بی عقلیشون بگن عاقلیم 

اینقدر سرشون میجنبه اذیتت میکنن سر یه قرون پول اینقدر رسوای عالمت کنن خم وراس نشی جلوشون باید از گشنگی بمیری

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲