2777
2789

من نظرم علاقست 

ولی شغل‌هایی که بهشون علاقه دادم درآمدشون کمه تقریبا و شغل‌هایی که علاقه ندارم درامد خوب پرستیژ خوب 

منم دلم میخواد درامد بالا داشته باشم 

از این خونه ی سمی برم ....

بتونم یه بار هر چی دلم خواست بخرم نه که الان نتونم ها منظورم با درامد خودمه 

یا زندگی فوق العاده معمولی با شغل رویایی خودت 

یا زندگی موفق و پر درامد با شغلی که علاقه نداری 

ولی میدونم اگه برم اون شغلی که علاقه ندارم زیاد اگه جا نزنم موفق تر میشم ....

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه

همیشه مادرو پدرم لهم میگفت و برو پزشکی بخون من میگفتم دوست ندارم روز انتخاب رشته شد مادرم گفت این همه آدم تو پزشکی بیکاری میکشن تو برو رشته ای که دوست داری رو انتخاب کن و بیکاری بکش من رفتم ولی بیکاری نکشیدم از صبح تا شب عین مارمولک 

مهندس 

اقتصاد میگه علاقه داشته باشی انگیزه و خلاقیت داری

باعث میشه تو شغلت پیشرفت کنی

هر کی میگه علاقه مهم نیست بیکاره

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
علاقههمیشه مادرو پدرم لهم میگفت و برو پزشکی بخون من میگفتم دوست ندارم روز انتخاب رشته شد مادرم گفت ا ...

رفتی پزشکی ؟

الان علاقه داری بهش ؟

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بدون درآمد علاقه ای هم ایجاد نمیشه نمونش مثلا کارهای هنری که طرف عاشق کار هنری هست ولی بعد مدتی میگه اه اینم شد کار؟ نه درآمدی داره نه چیزی ...

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡