2777
2789
عنوان

خانومایی که شاغلین و درآمد دارین ماهانه چقدره حقوقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 82 پست
قسط و کرایه خونه و بیمه ۱۰ تومن۳ تومن خرج ماشین شد ۷ تومن یه دو روز سفر رفتم بعد مدت ها خرج خونه داد ...

انشالله همیشه تو سفر و شادیا خرج شه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۱۲ تا ۱۷ متغیر شغل خانگی دارم

چیه شغلتون 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من شاعل نیستم. ۳۹ سالمم هست

همسرم بهم میگه برو یه چیزی اموزش ببین. خرجش و ایناش با من...

چی به نظرتون خوبه؟

فقط میخواد سرگرم شم. مجردی شیرینی رفتم کامل با مدرک یاد گرفتم. ولی خوب ۱۵ سال پیش بوده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من شاعل نیستم. ۳۹ سالمم هستهمسرم بهم میگه برو یه چیزی اموزش ببین. خرجش و ایناش با من...چی به نظرتون ...

قنادی عالیه

دخترعموی بابام رفت دوره دید تو خونه کیک آماده میکنه

اینقد مشتری داره ها