2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما زیرچادر پسر جا نمیدیم پسرا روی تخت شما راحت ترن😊

دمت گرم😉

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بحرینی هست فک کنم

باید بری امتحان کنی، ببینی با چی راحتی، مخصوصا اگه میخوای کوله استفاده کنی، چون یه سری چادرا مثل صدفی، ملی، دانشجویی تنگ هستن، کسی که چادر گشاد و عربی استفاده کرده قبلش یه احساس بدی داره هم بابت حجاب هم این که انگار دستش هی گیر میکنه

یه چادری که یه پسرهم زیرش جا بشه🤣

آخی! نگرانیِ فضایی؟ 

یعنی واقعاً فکر می‌کردید قراره شما یا امثال شما زیر چادر این خانوم جا بشید؟ اشتباه گرفتید، اونجا پارکینگ عمومی نیست.

👎

💙ی دهه هفتادی گل منگولی💙 ❌️ن_ب_درخواست_دوستی❌️

من حجاب آزاد دارم. ولی همیشه پیشنهادم چادر قجری هست. هم کمر به پایین کاملا پوشیده و بدون درز و صافِ، هم بالاش بازه و دستات هم آزاده، وای باهاش نمیشه کوله گذاشت، شاید زیرش بشه، ولی اونم زشت میشه، نیست؟

خودم یه چادر معمولی داشتم، دادم دوستم برد مکه، دیگه ناپدید شد. یه چادر قجری باید بخرم، خوشم میاد از مدلش.

اونی هم که کامنت گذاشته که پسرا و زیر چادر، … خورده، شما چادرت رو بچسب. ما از دیدن محجبه ها و چادریهای خوشتیپ و تمیز و خوشبو لذت میبریم.♥️♥️♥️♥️♥️♥️

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.