2777
2789
عنوان

پولیپ بینی

150 بازدید | 14 پست

پولیپ بینی دارم ، دکتر نرفتم ولی خیلی وقته دارم و تازگیا بزرگتر شده و دیگه شبا نمیتونم نفس بکشم ، یعنی کلا نمیتونم با بینیم نفس بکشم و عادت کردم به دهنم ولی اذیت میشم

دکترم نرفتم ولی از عملش اینا میترسم کسی پولیپ داره ؟

خب میبینم وقتی رو به رو اینه سرمو بالا میبرم قشنگ‌مشخصه دوتاشم

ببین تا نری دکتر فایده ندارع

بعضی وقتا از حساسیت پولیپ های بینی باد می‌کنه و دکتر چندتا قرص با اسپری بهت میده اوکی میشی همین.

ولی اگه با قرص و اسپری حل نشه با عمل جراحی که جدیداً لیزر اومدع بدون درد خلاص میشی از پولیپ.

هه هه هه هه و ک...🐢🌳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تا نری دکتر فایده ندارعبعضی وقتا از حساسیت پولیپ های بینی باد می‌کنه و دکتر چندتا قرص با اسپری ...

اخه بیهوشم میکنن🥲😂 فامیل ما رفت دماغشو عمل کنه ، باورت میشه بخاطر داروی بیهوشی مرد 

همش بیست سالش بود دختر بود

اخه بیهوشم میکنن🥲😂 فامیل ما رفت دماغشو عمل کنه ، باورت میشه بخاطر داروی بیهوشی مرد همش بیست سالش ب ...

الکی خودتو نترسون 

هر روز میلیون میلیون آدم دارن برا عمل هاشون بیهوش میشن می میرن مگه؟اگه هرکس بیهوش شد می مرد که الا نصف جمعیت زمین مرده بودن که 😅بعدشم انقد باحاله که نگو من خودم یه بار رفتم اتاق عمل بهم دارو بیهوشی زدن یهو چشام بسته شد بعد عمل یهو چشام باز شد دیدم همه چی تموم شد خیلی باحال بود خخخ

هه هه هه هه و ک...🐢🌳

وای چراا

بخاطر اب وهوای اینجا دکتر بهش گفت باید بری جای دیگه زندگی کنی کلا پولیپ عملش کنی برگشت پذیره بعضیا بعد ۱۰ سال برمیگرده بشون بعضیا خیلی زود مثل همسرم بیچاره😪